Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie warto się wiązać z kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Kobiety mają ogromnę wymagania co faceta wymagają: przystojnego-modela, dobrze zbudowanego z licówkami za 16 000zł, luksusowymi perfumami, depilającego klate Kobiety porządnych traktują jak g****o Pozdrawiam

Gość gość
chcesz żyć spokojnie, wygodnie, nie mieć w domu mola wiecznie nadętego i wciąż czegoś chcącego , uważającego , że wszystko mu się należy za rozkładanie nóg oraz w perspektywie smrodu kupek bachorowych, darcia przez bachora ryja to olej wszelkie związki. z seksem okazjonalnym nie ma problemów, coraz większa bieda to i cena seksu wciąż niższa. dbaj o to by zarabiać kasę.

Gość gość
A ja jestem kobieta i ze mna warto sie zwiazac ;) Nie szukam modela, bo sama tez jestem przecietna, nie lubie ogolonych klat, ale sama uzywam perfum i fajnie gdyby moj mezczyzna tez ladnie pachnial (czysto, swiezo, niekoniecznie bardzo drogimi perfumami), zeby tez mam wszystkie zdrowe, na licowki mnie nie stac, ale moge sie usmiechac bez kompleksow :D Jesli masz popsute zeby, to lepiej to napraw, dla samego siebie ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Porządnych traktuja jak g****o? Widziałam MASĘ tych psedoporządnych, którzy tak naprawdę byli ukrytymi mizoginami i większymi chamami niż pijaki

Gość gość
Co do mnie? MAm proste nie zespute zęby. Ale te wymagania kobiet, że musiałby się cackać przed lustrem na jakieś rewie mody? Czy jakiekolwiek kobieta patrzy na wnetrze faceta? W dzisiejszym świecie nie!