Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylvia21

Czy to ciąża??? Pilnie potrzebna rada!

Polecane posty

Gość sylvia21

Witam Kobietki, mam pytanie.. zaczne od tego ze 3 lutego mialam miesiaczke. Szczerze mowiac nie wiem dokladnie kiedy mam dni plodne i owulacje, z moim chlopakiem kocham sie czesto bo od 6 miesiecy mieszkamy razem wiec tez ciezko mi okreslic kiedy to robilismy a kiedy nie. Od 2-3 dni zauwazylam delikatne plamienia. Dzisiaj rano pobolewal mnie tez lewy jajnik mam wahania temperatury i ostatnio ciagle spie. Pierwszy raz pojawily sie u mnie takie dziwne objawy a to plamienie to juz wgl nowosc. Czy to mozliwe ze jestem w ciazy? Czy to plamienie to implantacja? Jak to bylo u was, bardzo prosze o jakas opinie lub rade.. swiruje :P

Gość gość
Zrób test,wtedy będziesz pewna,pozdrawiam

Gość gość
idz do przychodni a nie tu sie wyglupiasz.

Gość gość
nie to nie ciaza zaduzo salaty zjadlas na obiad.idiotka.

Gość sylvia21
pytam bo to bylaby moja pierwsza ciaza nie rozumiem dlaczego mnie obrazasz.. chcialam tylko sie poradzic zanim zrobie test bo myslalam ze jeszcze na niego za wczesnie, ale widze ze tutaj nie mozna liczyc na powage. Kazdy jest na tyle doswiadczony i wszystko wiedzacy ze osoba niedoswiadczona jest "idiotka" ...

Gość gość
To może byc plamienie owulacyjne i dużo innych rzeczy.

Gość sylvia21
pytam dlatego ze pierwszy raz cos takiego zaobserwowalam no i wlasnie nie jestem pewna czy to ciaza czy cos innego.

Gość gość
może to być ciąża ale na test jest za wcześnie:)ja tez miałam @ 4 lutego a test moge zrobić najwcześniej 4 marca więc Ty tez spokojnie zaczekaj do terminu @:)

Gość sylvia21
Tak wlasnie bede musiala zrobic.. szkoda ze to jeszcze tyle czasu. Umre przez to oczekiwanie :P