Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzień niania wieczorami i w nocy kochanka

Polecane posty

Gość gość

W dzień niania wieczorami i w nocy kochanka. NIe wiem jak nie wiem dlaczego ale stało się od kilku miesięcy sypiam z tatusiem dziecka którym się opiekuje :)

Gość gość
no i co :) bywa i tak

Gość gość
On jest zonaty?

Gość gość
tak jest zonaty

Gość gość
No to chyba Cie dziewczyno p****alo. Szczerze chcialabys byc kiedykolwiek zdradzana przez swojego faceta? Generalnie uwazam, ze kazdy moze robic co chce i niech sie bzyka z kim chce, ale jesli sie nikogo nie krzywdzi. Swiadome pakowanie sie facetowi do lozka wiedzac, ze ma zone jest okropne. Co pociaga Cie w facecie, ktory nie szanuje matki swojego dziecka?

Gość gość
Dużo tu podobnych tematów. Dziewczyna daje dzieciakowi korepetycje a jego tatusiowi daje zadka. W tych czasach kobiety sa tak łatwe, że to aż niesmaczne.

Gość gość
drobne sprostowanie to on mi wzlazł do łózka

Gość gość
To nie ma znaczenia że ci wlazl, każdy facet tak robi, a ty dałaś wiedząc że żonaty i powiem długo nie po pracujesz jako niania.

Gość gość
taaa i zmusil cie do seksu ;)

Gość gość
no to się pięknie opiekujesz wraz z tatusiem idiotą fundujecie dzieciakowi traumę życia i fakt, że to ten kretyn jest głównym winowajcą nie zdejmuje odpowiedzialności z ciebie odpowiedzialności za krzywdę psychiczną i szkody moralne wyrządzane z zimną krwią i bez żadnej (jak widzę) refleksji, dziecku, które oprócz tego że jak każde dziecko jest niewinne, to w dodatku zna cię, ufa ci i codziennie masz z nim czuły kontakt OOOOOOOOO BBBBBLLLLLLEEEEEEEE JAK NISKO MOŻE UPAŚĆ CZŁOWIEK fu może kiedyś się zobaczysz z zewnątrz ojoj prawie ci współczuję tego momentu ale prawie robi różnicę

Gość gość
A gdzie jego żona się podziewa nocami przepraszam ,że głupio zapytam ? Na delegacje i spotkania integracyjne jeździ ? W jakim kraju pracujesz jako niania ?

Gość gość
opiekuje się już małym ponad dwa lata. Sam wlazł mi do łóżka ale do niczego nie zmuszał :)

Gość gość
a mama dzieciaka dużo jeździ w delegacje

Gość gość
"W dzień niania, wieczorami i w nocy d****a".

Gość gość
Przynosisz wstyd osobom zajmującym się dziećmi! Ja nigdy nie wchodziłbym do łóżka żadnej kobiecie, której dzieckiem się zajmuję. Osoby zajmujące się dziećmi powinny charakteryzować się wysoką moralnością.

Gość gość
To co kiedyś budziło wstręt, teraz jest normą. Zdrada czy d****arstwo są na porządku dziennym i osoby które w tym żyją nie widzą nic złego w takim życiu. Ot normalne d*******y w samochodzie, loda za piwo czy żonatemu ful serwis.

Gość gość
A czy to nie jest przypadkiem tak ze gdyby byl spelniony i szczesliwy w zwiazku z zona to by nie szukal atrakcji na boku

Gość gość
jestes latwa

Gość gość
Niezaleznie od okolicznosci jestes d/z/i/w/k/ą. Taka prawda.

Gość gość
nie czuje się ani łatwa ani prostytutką.

Gość gość czarna
Tu nie chodzi czy jest szczęśliwy czy nie, znalazł łatwy obiekt i skorzystał. Dużo mężczyzn zdradza z różnych przyczyn, najczęściej z rutyny i znudzenia żoną mówiąc wprost, szukają nowego ciała. Ale żony kochają. I nie zostawią. I ma 2 letnie dziecko sądzisz że zostawi je i żonę dla ciebie?

Gość gość
jesteś puszczalska i to tego wredna suka. Gdybyś puszczała się z kawalerem to jeszcze luz ale z zajętym.

Gość gość czarna
A ty co z siebie tu dajesz wypowiadając się w ten sposób, gościu u góry? Brak ci taktu i sadzę że piszę to kobieta która miała rogi przez męża? ;-)

Gość gość czarna
Myślę że weszłaś w bagno, z którego z twarzą ani on ani ty nie wyjdziesz jak się żona dowie, a sie dowie prędzej czy później, prace i tak stracisz, kiedy mu się znudzisz lub jak się żona dowie to cię wyrzuci. Pasuje Ci taka rola? Nie wiem jak ty o tym myślisz może się wypowiedź czy bycie jego kochanką ci odpowiada? Chcesz to dalej ciągnąć? Później będzie upokorzenie i płacz.

Gość gość
gość czarna dziś A ty co z siebie tu dajesz wypowiadając się w ten sposób, gościu u góry? Brak ci taktu i sadzę że piszę to kobieta która miała rogi przez męża? oczko.gif x Tak szmato przez takie jak ty zostałam zdradzona. Bo takie ścierwa jak ty polują na zajętych facetów zamiast zająć się kawalerem!

Gość gość
a zona o tym nie wie?

Gość gość  czarna
Ja szmata nie jestem mam męża i jestem szczęśliwa w małżeństwie. A twoja elokwencja jest po niżej zera. A teraz wyżywasz się na dziewczynie. Masz problem z sobą.

Gość gość
Zona nawet sie nie domysla ze ma rogi;) a co o tym ja mysle no coz dalej twierdze ze jakby byl w malrzenstwie spelniony i szczesliwy to nie szukalby atrakcji na boku

Gość gość
Puki co mi taki uklad odpowiada. Dziwnie to moze zabrzmi ja nie oczekuje od niego zeby ze wzgledu na mnie zostawial zone to ma byc jego decyzja on ma chciec odejsc