Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzień niania wieczorami i w nocy kochanka

Polecane posty

Gość gość
ty tepa idiotko jak ty bedziesz miec meza i dziecko czyli rodzine i bedziez chciala to utrzymac to moze tak sie stanie ze i do ciebie przyjdzie taka opiekunka ktora chetnie zajmie sie twoim mezam i zrobi ci dokladnie to samo co teraz ty ,wszystko do ciebie wroci tepa palo... a nawet jak zwiazesz sie z tatusiem tego dziecka to on bedzie dalej k***il sie dalej z innymi ma taka nature i ty ani zadna inna tego nie zmieni. z serca ci zycze zebys zaznała i była na miejsci jego zony a kiedys bedziesz na bank i to ktos tobie zrobi taki przysługe. dopiero jak bedziesz ty w takiej sytuacji to zobaczysz jak to jest.

Gość gość
Sprawa wolnej kobiety co czyni ze swojego życia.Jakos dziwnie nikt nie krytykuje i nie potępia zachowania tatusia.To on komuś ślubował i to złamał.

Gość gość
O tuz to autorka nikomu nie slubowala wiernosc a tatus tego dzieciaka tak.

Gość gość
Same sypiacie z żonatymi a czepiacie się autorki!

Gość gość
- Jak suka nie da , to pies nie weżmie... Stara to prawda...

ha ha taka prawda, że jak wszystkie by były idealne jak te żonki to faceci by się nudzili :D każda kobieta jest inna przykro mi świata nie zbawisz tym wyzywaniem że to k***y :D a ty za to idealna żona to przestań udawać świętą i znaczyć być trochę niegrzeczna ale wątpię że ci to pomoże z ty trzeba się urodzić moja :) ale zawsze możesz coś zmienić nie dobraliście się i tyle dlatego facet szuka kochanki :D

Gość gość
Ale trudno jest znalezc taka osobe 3w1 przyjaciel zona kochanka. A ja narazie nie planuje stalego zwiazku i narazie taki uklad mi odpowiada. A on jak by byl szczesliwy i spelniony w malrzenstwie to by nie szukal okazji. A moze sie pobrali bo wpadli

Gość gość
No ja gdyby mi cos takiego zrobiono to bym roz..bala ryj tobie i mężowi. Wiec jak Bede chciała mieć nianie ale raczej nie to zaloze w całym domu monitoring nawet jakbym miała milion kasy na to wydać. Jesteś idiotka. Nigdy nie bierze się za zajętych. Życzę ci żeby ktoś kiedyś tobie tak zrobil

Gość najpierw pomyśl
A jak się czujesz z tym, że jednego dnia sypia z Tobą, a innego dnia z takim samym zaangażowaniem kocha się ze swoją żoną? I jakbyś się czuła gdyby sytuacja się odwróciła?

Jak się czyta te fora to same zdrady z czego to wynika?? Nie rozumiem każdy ma swoją połówkę na ty świecie czasami za póżno się spotkają ,albo w nie odpowiednim momencie :( mi się wydaje że są ludzie na tym świecie w małżeństwach latami i się nie zdradzają :) miłość istnieje ...

wszystko w temacie nie kocha jej jak zdradza i nie d**ek odejdzie to kochanki proste jak kocha szczerze chyba że w chodzi w grę seks tylko chociaż czasami się facet zakocha w kochance :D

Gość gość
Oni tez maja monitoring i co i w niczym to nie przeszkadza. Jak szanowna malzonka jest w delegacji to wychodze do dom jak tatus malucha wroci normalnie tatus malucha wylancza kamerki a ja qieczoren jak maly juz spi przychodze.

Gość gość
Gdybyś się szanowala to nie pozwoliłabys mu wejść do łóżka. Jesteś zalosna tyle w temacie

Gość gość
I to samo tyczy się tatusia dziecka gdyby był spełniony i szczęśliwy w związku to by sie nie ładował do łóżka opiekunce swojego dziecka

Gość gość
szkoda ,że niania nie myśli o dziecku ,którym się opiekuje!!!! ...szykuje mu niezły los jak wyjdzie wszystko na wierzch ,ale niania niech to szlag trafi , taka osoba zajmuje się dzieckiem masakra

Gość gość
I znowu weekend dla nas mamusia malucha jedzie na delegacje :))))