Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Gdybym chciała mogłabym mieć każdego bruneta

Polecane posty

Homo cos tam, na szczescie nie ty tu decydujesz kto i c***isze ;) 🖐️

Gość gość
Fikuu a mnie sie wydaje, ze ty jesteś zakochana, niestety z jakiś powodów nie możecie być razem.

ostatnio byłem świadkiem jak jakiś emigrant wrócił z dzieckiem do polski i demonstrował mu cokolwiek afiszując sie z tym i zbyt głośno (pod publike) opowiadał mu jaki u nas jest burdel smrod brud i ubóstwo. Jak c***asuja luzaccy ignoranci ze stanów to idź se z nimi uskuteczniac dyskusje bździagwo jepana

wlaśnie, że na szczęście ja co ci zaraz udowodnie jak sie stąd zaraz nie wyniesiesz. Macie swój dział odpady społeczne to sie tam produkujcie

poza tym płacisz podatki na morderców z us army i skrytobójców z cia. nie chcemy cie tu. wracaj do swojego "raju"

Ty sie nie powinienes/as na forum udzielac bo cie to za duzo nerwow widze kosztuje ;)

to ciekawe ile ciebie nerwów musiało życie w polsce kosztować skoro postanowiłaś się stąd ewakuować. Nie chciałbym spekulowac ale widocznie ci sie nie podobało. Pytanie więc co tu robisz na polskim forum? Bo mam wrażenie, że to samo co ten tatuś, o którym pisałem wyzej.

Nie chcialbys a jednak spekulujesz ;) No coz, nie trafiles :P 🖐️

to jw ramach wymiany handlowej między bratnimi narodami? My wam damy k****y wy nam mc donalda? Nie jestem zadowolony z warunków tej umowy. zabieraj swojego mc donalda a k****ić za zielone możesz sie dalej;)

i z łaski swojej używaj nazw geograficznych obowiązujących w polsce bo póki co jeszcze nie wsyskich uświadomili w skrótach administracyjnych obowiązuących u ciebie.

Czyli rozchodzi sie o to ze nie zroumiales/as tekstu, ktory nawet nie byl do Ciebie skierowany :P :D

Gość gość
fiku ,a co maciek znowu chamskiego zrobil ,bo ominal mnie ten wazki watek a tamtego tematu juz nie ma?

Gość gość
:D