Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Gdybym chciała mogłabym mieć każdego bruneta

Polecane posty

Gość gość
hahah, dobry żart

No właśnie szukam :) Nie ma co patrzeć wstecz, szukam kolejnego "brunetnego"

Gość gość
Biedni bruneci. Dlaczego chcesz się uwiesić na kolejnym i zrobić z kolejnego pośmiewisko? Nie zdajesz sobie sprawy, że szans nie masz?

Gość gość
Uwaga: poszukiwani bruneci, koneserzy kobiet o urodzie Jacka Gmocha, mózgu ameby i kobiecości słonia. Kto chętny?

I prosisz Huntera zeby ci oplacil brunetna prostytutke?? Fikula, idz cos zjesc bo bredzisz :P

Gość gość
Ja pierdolę jaka desperatka.

Fikula, nie denerwuj mnie 😠 Nie bedzie a juz jest. Podobno dziadek przekazal mu cala spuscizne :P

Twoj wybor, ale smierdzi mi tu desperacja. Taka sama jaka sie Hunter wykazal z kwestii logo...

Gość gość
Kurczę, jestem do tyłu, bo wciąż przy tamtym brunecie ;)

Boscy!! Zartuje ;) Faceci sa chyba wszedzie tacy sami, nie ma znaczenia miejsce urodzenia. Chociaz moze ci stanowi sa bardzie wyluzowani, no ale ja moge mowic tylko o CA a tutaj sa wogole bardziej wyluzowani ludzie w porowananiu do reszty Stanow. Takze zeby miec caly obraz pytaj A.

"maciek dlaczego twoje przeprosiny dla fikumikuu byly takie nieszczere i wymuszone /" Poniewaz nie czulem sie winny, a przeprosilem tylko po to, zeby jej sprawic przyjemnosc. X Nastepnym razem uwazaj komu dajesz Fikula :(

wydaje mi się że jednak ma, może nie tyle miejsce urodzenia ale kultura, wychowanie (a to zależy od miejsca)

"Nastepnym razem uwazaj komu dajesz Fikula " gościu k, rozdmuchujecie sprawę loga. Było mi przykro, ale nie tak, by to roztrząsać przez kolejne dni. Mi nie ubyło. Niech się maciuś cieszy ;)

Mialo prawo ci byc przykro, ale takimi pezprosinami to mozesz sobie podetrzec. One nie byly szczere wiec sie nie licza, Fikula ty slodka naiwniaczko moja 😍 Tylko nie mow ze teraz bedziesz atakowac amerykanskich brunetow ;) To ich moze zabic :P

Gość gość
stonka weszy sensacje i skonczyl jej sie temat na maciejke ,to tutaj szuka dziury w calym :D:D

Dlaczego zabić? Rozważałam tę opcję, aczkolwiek mam opory, mam w głowie stereotyp obraz Amerykanina niezbyt brunetnego.

Spoko ;) Zycze Ci tego twojego Bruneta. Spadam stad bo przyszla jakas lazja i ci topic zasmieca, usuwam sie wiec w mysl zasady "ustap glupszemu" 🖐️

Haha, czyli jednak mialam nosa z interpretacja tekstu pisanego ;)

starcza nam więzienia w klewkach przekabaconych rodaków w roli propagandystow nam tu nie trzeba. Idx sie piertol z murzynami k****o emigrancka