Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki facet nadaje sie na męża?

Polecane posty

Gość gość

Czy facet który po rozwodzie miał wiele kobiet,takie zwiazku po dwa lata z jedną,potem rok z inna,trzy lata z inna,teraz twierdzi,ze dwa lata był sam,nadaje sie na męża.Mowi,ze chciałby mieć taka Zone jak ja a ja sie zastanawiam czy on nadaje sie do malzenstwa,czy można mu zaufać.Tyle nieudanych związków miał wcześniej,co z nim jest nie tak.Co o takim panu myslicie.Tyle kobiet przede mną przewinęło sie przez jego lóżko,czy będzie wierny?

każdy ma jakąś przeszłość, on nie jest juz młody, swoje przeżył, patrz na to jaki jest teraz, jaki jest względem ciebie

Gość gość
ja szczerze to myślę, że nie za bardzo. może z łatwością zdradzać, zostawić cię bo ma w tym wprawę, oszukiwać... nie wiem, za dużo tych związków, za częste rozpady związków. No chyba , że z nim szczerze porozmawiasz i on przyzna, że się wyszalał i chce być z tobą. Ja się przyznam, że jako 20parolatka zmieniałam facetów np co 4 miesiące (ale nie sypiałam z nimi) a to dlatego, że nie miałam ochoty na stały związek i nie wiedziałam czego chcę, chciałam próbować i próbować i nie chciałam być sama, a nie chciałam nic poważnego, żadnych zaręczyn, małżeństwa, dzieci, bo byłam za młoda. Stąd też takie zmiany. Kiedy się wyszalałam, nadszedł czas na poważne decyzje, wtedy już nie miałam potrzeby poznawania ciągle nowych facetów, wszystko minęło, postarzałam się, dorosłam do związku itd. Trzeba z nim porozmawiać.

Gość gość
nie, dzifkarz zawsze będzie dzifkarzem i taka jest prawda. Może udawać że cię kocha ale jak mu się znudzisz to bez problemu zdradzi cię z koleżanką poznaną w klubie czy gdzieś, bo to dla niego żaden problem iść do wyra z kimś kogo się nie zna, bez zobowiązań, skoro już wcześniej to robił. Poza tym ja to bym się takiego faceta nawet brzydziła tak po prostu, on po tylu babach ma na sobie tylu syfa że aż strach kijem tknąć. No ale co kto lubi

d****arz? nic nie napisała o zdradzie, a o związkach rocznych, 2 i 3-letnich. Moim zdaniem warto dobierać się na zasadzie podobnych doświadczeń wtedy żadna strona nie robi problemów.

Gość gość
może nie spotkał odpowiedniej kobiety wcześniej. Za mało danych, trzeba znać człowieka i nie wolno przekreślać go z takiego powodu. Jak będziesz dla niego dobrą żoną, to on będzie dobrym mężem :) a przynajmniej będzie sie starał ...

Gość gość
Jak ktoś tak zmieniał czesto kobiety to znaczy ze sam nie wie czego chce.Teraz mu sie wydaje,ze chce byc z tobą bo pewno juz ma dobrze po 30tce a potem sie okaże ze to nie to i będziesz jedna z wielu porzuconych tak jak poprzednie.Moze tamtym tez mydlił oczy o slubie a potem odchodził.Ja nie chciałabym takiego faceta co zaliczył tyle związków,a ile jeszcze pewno miał takich na jedna noc ale o tym ci nie powie juz.Znajdz innego,ten jest mało wiarygodnym.

Gość gość
To będzie kawal hoja,wiek czym predzej.

Gość gość
Jeśli nie walczył o poprzednie związki, trwały one krótko bo po 2 lata, nie wiem jak było, ale uważam że dwoje ludzi powinno się starać, skoro 'odpuścił' małżeństwo, później tworzył nieudane związki- 2 letnie, roczne to znak że związek nie znaczy dla niego zbyt wiele. A słowa : 'byłabyś idealną żoną' kierował zapewne do każdej. W przerwę dwuletnią nie wierzę- człowiek który po nieudanym małżeństwie od razu rzuca się w nowe związki jest niedojrzały.

Gość gość
Dziwne jesteście! Prawiczek nie bo nie uprawiał seksu często też nie był w związku, facet był w związkach uprawiał seks też nie? Ewidentnie lecicie na zajętych, żonatych

Gość gość
Bawidamek jakiś znudzony,szuka darmowej praczki, sprzataczki,kucharki itd. a na boku będzie nadal hulał.Nie nabieraj sie na to.

Gość gość
:-(

Gość gość
1) A ile macie lat? 2) Z jakich powodów rozpadło się jego małżeństwo? po jakim czasie? 3) Dlaczego rozpadły się inne związki? i kto zerwał? 4) Jaki ma styl życia? lubi imprezy? czy lubi flirtować?

Gość gość
Nie bądź taka ciekawska bo ci wąsy wyrosną

Gość gość
Ależ te baby są głupie. Dwa lata w związku to krótko? Jak zmieniał kobiety, to dzifkarz. Jakby nie zmieniał, to gej. A może mu nie staje i to kobiety odchodziły? V Wejdź z nim w narzeczenstwo, przez rok zamieszkajcie razem, wydawajcie pieniadze ze wspólnej puli i wtedy się przekonasz.