Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

licze na wasza pomoc

Polecane posty

Gość gość

W pracy 35 letnia kobieta ,mężatka. Ja mam 21. Raz na badaniach coś do mnie mówi i podchodzi tak blisko. Że dotykamy się swoimi biodrami cały czas.. tak od boku celowo. zawsze mogła stanąć w okolicy jednego metra odemnie.. Ostatnio też siedziałem obok niej na kursie po między nią a taka koleżanka i pokazywała jej coś na telefonie i oparła o mnie swoje ręce i pokazywała jej. I jak jej już pokazała to przejechała mi ręką po plecach. Ostatnio też tak blisko podeszła i dotknęła mnie swoim ciałem o moje i pytała czy wracam autem do domu, podeszła i mnie tak jak by biodrem uderzyła specjalnie i trzymała tak z 10 sek. I jak z drugiej zmiany szliśmy do szatni to mówi że bardzo fajny chłopak ten Damian że robotny. A po chwili że nie tak fajny jak Ja. nie wiem, ale wydaje mi się ,że zawsze mogła stanąć dalej odemnie i mnie nie dotykać. Wczoraj na śniadaniu powiedziała przy wszystkich ' jaki on fajny jest, taki pocieszny'. Oczywiście się zawstydzilem. I dzisiaj też powiedziala że ten damian jest fajny i pacla go w ramie

Gość gość
kolego chwalisz sie czy zalisz masz podane jak na tacy tylko ****** a ty zachowujesz sie jak gówniarz a to ze mezatka to lepiej bo wie jak sie zabezpieczyc a nawet jak by poszlo cos nie tak to bedzie na meza

Gość gość
pewnie robi se jajca z ciebie;], mnie kiedyś w robocie baba 45 lat waliła z bara i klepała po d***e to nie reagowałem:D