Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradził mnie

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem od roku dla mnie to pierwszy powazny zwiazek ja mam 20 on 21 lat. Zawsze sie dogadywalismy i bylo dobrze, ale po 6 mc wszystko zaczelo się psuc od czasu gdy we wakacje razem zamieszkalismy ( nie na stałe tylko na 2 mc ) poczulam ze to zbyt powazne i sie przetraszylam zaczelam go unikac nie chcilam uprawiac sexu itp. wiedziałam ze mamy "krysyz" w zwiazku ale starałam się naprawic nasze bledy i w końcu było dobrze ale nagle to sytuacje się odwrocily i niby kochalismy się , spotykalismy jak zawsze ale wiedziałam ze to niedlugo się skonczy. On nie chciał ze mna wychodzic tylko z kolegami i nic więcej na imprezach wybuchał, był agresywny. w koncu pare dni dziwnie sie zachowywał poczym stwierdzil ze nie chche ze mna byc ze chce przerwy. Załamałam się nie wiedziałam co ze sobą zrobic... po 2 tyg spotkalismy sie stwrerdzil ze tesknil ze mnie kocha i nie moze beze mnie zyć ... nie wiedzialam co myslec ale kochalam go więc wrocilam do niego z nadzieją ze on się zmieni i bedzie dobrze. Ale dowiedziałam się ze przespał się z inna w tym czasie... Wiem ze to nic nie znaczylo dla niego ale nie wiem co mam z tym zrobic wybaczyc mu czy nie nie wiem czy to ma sens... on nie wie nawet ze ja to wiem. Z jednej strony jestesmy mlodzi on zawsze byl kobieciarzem, imprezowiczem więc chcce sie jeszcze wyszaleć ale boję się ze za kazdym razem jak przestraszy się powaznego zwiazku poleci przespac się z kimś innym... Kocham go bardzo ale ja spałam tylko z nim i nie mogę przezyc tego ze mnie zdradził ze dla niego przerwa byla okazja do zaliczenia innej .... Co mam zrobic ? czy to ma sens?

Gość gość
masz dopiero 20 lat, to na pewno nie jest związek który przerodzi się w coś poważnego

Gość gość
gość dziś Na pewno? Ja związałam się z moim mężem w wieku 16 lat. Mamy trójkę dzieci i jesteśmy 15 lat po ślubie;)

Gość gość
To nie ma sensu. Po co Ci taki facet. On sie juz nie zmieni. Zajdziesz kiedys w ciaze to zdradzi, bo karmienie, bo bedziesz zajeta dzieckiem, bo połóg, bo 100innych powodow, ktore wymysli. Znajdz porządnego do dalszego życia. Jakiegos starszego, bo ten to glut.

Gość gość
Widać, że mu jakoś specjalnie nie zależy na tobie tylko na tym żeby uprawiać systematycznie seks ;)

Gość gość
Jesteś zaliczona to powinnaś być zadowolona.