Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raper 24 lata

KURWA ALE BYM SE PORUCHAŁ A NIE MAM SIANA

Polecane posty

Gość Raper 24 lata

JA P*****LE

Gość gość
a po co siano do tego?

Gość gość
Faktycznie. Potrzebujesz dużo siana :p

Gość gość
ale stare kotlety odgrzewasz, fota stara jak świat, pewnie podszyw... :o

Gość Raper 24 lata
bo to stara fota psychiczny kaleko 22 wtedy byłem jeszcze w miare przystojny

Gość gość
Przemus zmien myslenie o sobie samym zamiast powtarzac non stop jak mantre zes brzydal i glupek. Mimo iz udajesz tutaj buca i prostaka to miedzy wierszami mozna wyczytac zes nieglupi a jesli chodzi o wyglad to normalny koles jestes wiec nie wiem czego sie przy'je'bales do siebie. Normalne jest to ze chcialbys miec dziewuche z ktora moglbys pofikac w lozku i poza lozkiem i dopada cie z tego powodu frustracja ale gdy bedziesz jak najety powtarzal ze jestes brzydki to w koncu kazdy bedzie Cie za takiego uwazal! Kiedy ty sie w koncu nauczysz ze zeby cos zmienic na lepsze trzeba zazwyczaj zaczac od siebie! No pomysl sam.. jakim sposobem ma sie w Twoim zyciu pojawic panna ktora moglaby obdarzyc cie uczuciem jesli ty sam siebie nienawidzisz i uwazasz za brzydkiego i ciulowego?! Ni cholery nie przyciagniesz nikogo w takim stanie umyslu do swego zycia bo jestes pewnie zamkniety i spiety. To nieprawda ze kazdy facet musi byc piekny i wygladac jak supermodel. Wystarczy ze bedziesz zupelnie przecietny z wygladu a bedziesz mial podejscie i przestaniesz robic wokol siebie antyreklame. No powiedz sam - czy te dolowanie siebie samego czemus ci sluzy?