Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starykon

Co sie ze mna dzieje ?

Polecane posty

Gość starykon

Spotkalismy sie na zabawie sylwestrowej. Wiadomo, alkohol. Wspomnienia, przytulanki. Minely juz prawie 2 m-ce a ja ciagle o niej mysle. W domu non-stop awantury. Wsciekly jestem sam na siebie, ze nie potrafie byc facetem, rzucic to wszystko i wrocic do niej.

Gość gość
proso spowszedniało ? :D

Gość gość
awantury o świeżą trawkę?:classic_cool:

Gość gość
staremu koniowi to i młoda szkapa na nic

Gość starykon
Jest w moim wieku. Mam od niej nr ale nie mam odwagi zadzwonic. Moze jej tez alkohol zarozowil kolory wspomnien. Gdyby moja stara nie darla tak mordy, byloby mi lzej, a tak ciagle o niej mysle. Na cale szczescie syn trzyma moja strone i ja ucisza.

Gość gość
jasne :D

Gość gość
Jak to ktos tu napisal, baba musi przynajmniej raz w miesiacu dostac w ryja, wtedy bedziesz mial cisze i spokoj.

Gość gość
To znaczy zauroczyłeś sie a swoja żonę kochasz jeszcze trochę

Gość starykon
Powtornie ? Od tamtej pory minelo prawie 20 lat. Nie umie o niej zapomniec.

Gość gość
Od czego 20 lat? Od sylwestra 3 mies. Nie rozumiem. Ile masz lat? Chcesz zdradzić zone? Jeśli masz dosyć awantur to jej to powiedz. Jeśli chcesz rozwodu, to też jej powiedz. A po rozwodzie, już jako wolny facet zadzwoń do tamtej. Romans to draństwo.

Gość gość
ja zaluje ze wczesniej nie wzielam rozwodu.

Gość starykon
Zaluje ze mnie zostawila 20 lat temu, teraz widzi kim dla NIEJ jestem. Rzucilaby wszystko bysmy tylko byli znowu razem. Alkohol ?

Gość gość
A, to co innego. Czyli to dawna miłość a nie jakaś nowa lafirynda. Jeśli Ty czujesz podobnie, a z żoną nie masz dobrego układu, to porozmawiajcie. Jeśli żona robi awantury, to nie jest zadowolona. Albo się dogadacie, albo rozstaniecie. Romans to nic dobrego. Ale każdy myśli inaczej. Możesz spotkać się z Tamtą, pogadać, odnowić kontakt i skończyć w łóżku. Też fajny układ, jeśli Ci to nie przeszkadza, ani Twojej zonie. Ile masz lat? Pewnie po 40?

Gość gość
Jeszcze jedno. A, co się stało w Jej życiu że teraz zmądrzała? Facet ją olewa? Wcześniej Cie nie chciała, a teraz tak? Coś się stało u Niej i miesza Ci teraz w głowie. To dziwne. Nie alkohol, raczej rozczarowanie obecnym partnerem i rozgoryczenie. Jednak nie dzwoń. Wykorzysta Cie i zostawi jak kiedyś...

Gość starykon
Najlepsza przyjaciolka (i nie tylko ona) mowila jej, ze robi zyciowy blad zostawiajac mnie dla niego. Ale ona poczula do niego to cos. Dziecko, slub, drugie dziecko, trzecie, on w wiezieniu, ona utrzymywala rodzine. Teraz sa malzenstwem tylko na papierku, dla dobra dzieci. To jej slowa.

Gość gość
Zadzwon, pogadac zawsze mozna ;-)

Gość Stefania 06
Ja zostawilam kiedys chlopaka, z ktorym spotykalam sie 2 lata, on mnie kochal, ale ja wybralam innego i wyszlam za maz. On tez sie potem ozenil,. Jestem po slubie 20 lat. W zeszlym roku przyszedl do mnie pracy i powiedzal, ze zawsze bedzie mnie kochac i ze jeszcze kiedys bedziemy razem.. Dziekowalam Bogu, ze nikt tego nie slyszał! Wczoraj spotkalismy sie w sklepie i przy wszystkich wyznal mi milosc! Co ja mam z nim zrobic?

Gość gość
Pokochaj go tez !

Gość gość
Rozwalisz własne małżeństwo dla mrzonek sprzed 20 lat?

Gość Stefania 06
Pokochaj go tez! << Przeciez ja mam meza, a on żonę !