Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajoma zmieniła się stałą się nowbogacką snobką , pustą mysląca tylko o kasie

Polecane posty

Gość gość

Macie tez takich znajomych co z wiekiem, się zmieniają w innych ludzi. To jest przykre. Teraz sie liczy dla niej tylko kasa. Nic wiecej, zachowuje sie jak bohaterka Lepiej być piękną i bogatą. Wyzyskuje swoich pracowników, a sama nosi głowe wysoko. Ocenia ludzi po tym jakiej marki fluid używają, jak ja uzywam taki za 20 zł uwaza, mnie za brzydala...haha Jedynie o czym mozna z nia pogadac to dieta na ktorej jest,oraz kasa..przestała rozmawiac o głebszych tematach, co z nia ten kapitalizm zrobił...liczy sie tylko wyglad tj. ciuchy, drogie kosmetyki, jej podróze ..pustak sie z niej zrobił

Gość gość
śmieje sie ze mnie, ze studiuje zaocznie, ze mimo wieku, mam zainteresowania, ze jestem wrażliwa na tematy społeczne itd, bo ona jest wrazliwa tylko na ilosc gotówki w swoim portfelu:) Zero kontaktu ze sztuką czy kultura, chyba, że kultury bakterii, bo dla niej liczy sie by byc chudą. Nie chodzi do kina , do teatru, a jak już to tylko na to co "na topie". Pochodzi z malutkiej wioski, a teraz ma kasy tyle, że jej odwaliło. Nie ma juź zadnych kolezanek..

Gość gość
Takie czasy , to będzie tylko narastać

Gość gośćNPL
To straszne. Nienawidze takich pustych ludzi. Przestan sie z nia zadawac.

Jest taki typ kobiet, dla których najważniejsze w życiu to być chudą i bogatą - cos jak Sarah Parker w Seksie albo Victoria Beckham

Gość gość
Tacy dla których liczy się tylko kasa maja tylko kasę! Nie maja prawdziwych przyjaciół, zepchnięta na drugi a nawet trzeci plan rodzina , a potem w razie w nie ma kto szklanki wody podać

Gość gość
Jej idolką jest Sarah Jessica Parker. Dla niej chude=ładne. Grubsze=brzydkie. Dla niej skromniej żyjacy ludzie=głupi , niezaradni bogaci=inteligetni! Ona do mnie ja mnie sie moje auto zepsuło 14 letnie, bo nie stac mnie na inne, ale nie narzekam"kupiłabyś sobie nowe w salonie jak ja, są promocje i masz pachnace nie używane po kimś, ja bym tak nie mogła." Powiedziałam cichutko"nie stać mnie", ale pomyslałam "i tak mnie nie zrozumiesz pustaczko"...

Gość gość
a to była kiedyś zwykła zahukana dziewczyna z małej wsi...l

To jest znakomicie pokazane w ksiazce która polecam gorąco - Londyn NW Zadie Smith, jak rozchodza sie zyciowe drogi i charaktery dwoch koleżanek od dziecka , jedna zostaje taka zwykła, autentyczna, druga (Keisha) przemienia się w snobke.

Gość gość
Olej tę snobkę... nie szkoda Ci czasu dla takiej ściery?

Gość gość
x