Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga oszust na olx.pl.

Polecane posty

Gość gość
Mogło mnie coś piknąć jak mi odpisał, że nie mogę wpłacić po weekendzie tylko od razu, bo książek już nie będzie. I pewnie nie będzie. Zachciało mi się Kinga w takiej cenie...

Gość gość
Ja jutro idę na policję, nie podaruję tej osobie. Czy ktoś zgłaszał już tego "Piotra"?

Gość gość
Ja też kupiłam książki wiedźmin u Piotra Jacka..160 zl a konto usunięte

Gość Affi
Widziałam jego ogloszenia i nie miał Wiedzmina w nich. Czyzby zalozyl nowe konto? Patrzylas czy sprzedaje cos innego. Tak jak pisalam w lipcu mial samego Kinga, cos Ewy Chodakowskiej i ksiazke o trenerze repr. polki nozej Niemiec.

Gość gość
Uwaga oszust barcio665. Sprzedaje uszkodzony sprzęt komputerowy!!! Bartłomiej Puzio ze Stalowej Woli oszust posługuję się emailem: barciof7@interia, barcio665@o2.pl i inne.

Gość gość
Uwaga oszust G.Shakespeare 51 Studland Close Southampton, SO16 9BA United Kingdom ambershakespare@gmail.com Chce kupić sprzęt RTV z przesyłka do angli proponuj***ardzo wysokie kwoty +300zł wysyłki do UK po czym wola dane do konta i Nazew banku wysyła spreparowane potwierdzenie przelewu a ty wysyłasz towar i kontakt sie urywa nie masz kasy ani RTV

Gość gość
Tak samo działa lanez131@gmail.com tez wyłudza sprzęt RTV uwaga oszust

Gość gość
Uwaga oszust tomasze0@interia.pl> wystawia torebki kupiłam dwie i ani pieniędzy ani torebek nie widzę! Tłumaczyła sie ze jest w ciąży ze ma zagrożona i nie może iść wyslac na pocztę już 7 miesięcy i ani widu ani słuch Maria Tomaszewska, Os Władysława 62-200 Gniezno

Gość poszlodowana
Oszustka wyłudzają kosmetyki na olx, proponuję zamiany ale nigdy nie wysyła towaru. Wiktoria Mak Ul. Żmigrodzka 26/2 51-120 Wrocław. imię i nazwisko może być nieprawdziwe bo podaje się też jako Ania Domagalska

Gość gość
uwaga na oszustkę internetową !!!!!!!!!!!!!! anna smyk ul.ks.piotra ściegiennego 10/26 06-400 ciechanów nr.tel.536911860 oszukała mnie na kwotę 950 zł których nie mogę odzyskać od 2 miesięcy

Gość gość
uwaga na oszustkę internetową anna smyk ul.ks.piotra ściegiennego 10/26 06-400 ciechanów nr.tel. 536911860

Gość gość
uwaga na oszustkę internetową anna smyk ul.ks.piotra ściegiennego 10/26 06-400 ciechanów nr.tel. 536911860

Gość gość
Wrzucam dane złodzieja z olxa. Najpierw ukradł bezczelnie ogłoszenie kopiując je bezczelnie wraz ze zdjęciami od kogoś. Potem opublikował jako swoje ogłoszenie, cenę dał połowę niższą niż była u osoby którą okradł. Obiecywał nawet wysyłkę w niedzielę, byle tylko ktoś mu przesłał skan przelewu.Zastrzegł w ogłoszeniu, iż tylko za przedpłatą wyśle towar, nie wysyła za pobraniem. Nie zdążył mnie oszukać, bo ja wiedziałem że on nie ma tego towaru, bo to był akurat specyficzny sprzęt robiony na zamówienie dla kogoś kogo znam i ten oszust z drugiego końca Polski zwyczajnie nie mógł go posiadać.Zawiadomiłem olx i zdjęli oszusta i jego konto zostało zamknięte, ale pewno pojawi się znowu dlatego podaję jego dane, zwłaszcza numer rachunku, bo tego użyje znowu na pewno.Oto dane(a są to jego dane raczej prawdziwe na 99%). 48 1020 1332 0000 1102 1035 6360 Piotr Tyszko, ul Wojciecha Kossaka 9, 18-520 Poryte NIE DAJCIE SIĘ OKRADAĆ!

Gość xxx9090
Uważajcie komu wynajmujecie sprzęt , omijajcie tych dwóch osobników : Dawid Kilian oraz Jarosław Kilian Świętochłowice ul. Polna 17 / 17 , adres mail : kili1999@interia.pl , jarekkilian76@interia.pl , Dawis99@interia.pl , numery telefonów : 600 964 399 i 510 150 490 , Sprzęt wraca spalony i unikają odpowiedzialności .

Gość gość
ja z kolei b ostrzegam przed firmą REM- BUD Leszek Rogowski, firma budowlana, biora zaliczki, ale nie kończa pracy, duzo było o nich tematów zakładanych, maja sprawy w prokuraturze, w kołko usuwaja negatywne opinie...

Gość Ola

A ja kupiła u Martyny Haliny janowskiej z ulicy jasnej w Malborku telefon za 400 zł. I znikła.... I co dakej:-(

Gość Oszust

Olx oszuści podaje dane kont na które przelalam pieniądze i nic nie dostałam Katarzyna Lupinska Nr konta 04194010766327266200000000! Oraz druga pani patrycja czarnota czarny ! Konta odrazu po wpłacie usunięte. 

Gość gosc

Ostrzegam przed nieuczciwym panem który ogłasza sie na olx, ze wykonuje usługi typu szpachlowanie, malowanie.  Pan ten ulotnił sie kiedy zapłaciłam mu prędzej, nie zrobił nawet szpachlowania, zostawił mnie z bałaganem, i to przed swiętami. Telefonu nie odbiera, chyba ze zadzwonic z innego numeru, to od razu odbiera, po czym jak się orientuje kto, od razu rozłacza. 

DAne tego pana: Paweł Kozieł, Firma PABUD ul. ul. Katowicka 11E/200, 61-131, Poznań, Polska

tel. 790 495 441

nie polecam oczywiscie 🙂