Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Butelka antykolkowa Haberman

Polecane posty

Tak, ta butelka to jest to. 艁adna, 艂atwa w obs艂udze ale co najwa偶niejsze naprawd臋 dzia艂a. Separator w postaci filtra 艣wietnie oddziela powietrze od komory smoczka dzi臋ki czemu jest on zawsze pe艂en mleka ale nie powietrza :D. M贸j maluch w ko艅cu je spokojniej (mog臋 sama regulowa膰 przep艂yw mleka) i sko艅czy艂y si臋 p艂acze i wrzaski z powodu b贸l贸w brzucha. A co najwa偶niejsze, smoczek od butelki Haberman Canpol babies absolutnie nie powoduje zniech臋cenia do piersi dzi臋ki czemu spokojnie mog臋 艂膮czy膰 te dwie metody karmienia. Mamom "kolkowych" dzieci z czystym sumieniem mog臋 t臋 butelk臋 poleci膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja szukam butelki dla c贸rki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basiulka76
U nas dobrze sprawdzi艂a si臋 butelka philips Avent podobna do tej http://www.philips.pl/c-m-mo/karmienie-butelka Dosta艂am j膮 od znajomej i by艂a najlepsza z wszystkich jakie mieli艣my. Ma艂a nie mia艂a kolek po piciu z niej a je艣li si臋 zdarza艂y to stosowali艣my lek homeopatyczny, kt贸ry dzia艂a艂 bardzo szybko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Ewunia
Butelki Haberman jest 艣wietna dla dzieci kt贸re borykaja si臋 z kolkami. M贸j Ja艣 cz臋sto miewa艂 kolki i trudno by艂o je zwalczy膰. Odk膮d u偶ywamy butelki Haberman wszystko si臋 poprawi艂o i nie ma kolek! Butelka jest tak skonstruowana tak, 偶e mleko kt贸re dostaje si臋 do smoczka, nie wroci powrotem do komory butelki, dzi臋ki temu ma艂y nie po艂yka powietrza. Smoczek w butelce jest zawsze nape艂niony bez wzgl臋du na to czy butelk臋 trzymam pod k膮tem 45 stopni, 60 itp., po prostu mleko ZAWSZE jest ;) Ponadto dla mam, kt贸re maj膮 problemy ze sk艂adaniem butelek, m贸wi臋 od razu, 偶e w monta偶u butelka jest banalnie prosta wi臋c nie ma z ni膮 jakichkolwiek problem贸w. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j Synek nie ma r贸wnie偶 kolek dzi臋ki buteleczce, bardzo dobrze wykonana i r贸wnie偶 potwierdzam, ze bez wzgl臋du na k膮t nachylenia butelki, mleczko zawsze b臋dzie w smoczku. Wcze艣niej nie wierzy艂am w to a偶 przekona艂am si臋 sama ;) Nie mam ju偶 problem贸w z rozlewaj膮cym si臋 mlekiem na ubranka dziecka ;) synek szybko si臋 do niej przyzwyczai艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Nati
Ja ostatnio zakupi艂am butelk臋 dla mojego dziecka i jestem zadowolona:) ogromna ulga dla brzuszka dziecka! Kolek nie ma wcale wi臋c ciesz臋 si臋 ogrooomnie :) butelka solidnie wykonana, czy艣ci si臋 j膮 bardzo szybko i dok艂adnie:) smoczek ca艂y czas jest nape艂niony mleczkiem, jak dla mnie same plusy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wielki plus za to, 偶e bez dzia艂ania ze strony dziecka nic si臋 z tej butelki nie wylewa. Mo偶na j膮 trzyma膰 do g贸ry nogami, jak d艂ugo si臋 chce, a nie skapnie ani kropelka. Dzi臋ki temu, mo偶na mie膰 pewno艣膰, 偶e dziecko faktycznie musi w艂o偶y膰 wysi艂ek w jedzenie, kt贸re odbywa si臋 tak jakby ssa艂o pier艣. Przyznaj臋, 偶e pocz膮tkowo moja c贸rka odnosi艂a si臋 do niej niech臋tnie, ale to tylko dlatego, 偶e poprzednia bardzo j膮 rozleniwi艂a. Zauwa偶y艂am te偶 wtedy trudno艣ci w karmieniu piersi膮. W zasadzie nic dziwnego - zwyk艂a butelka to podanie posi艂ku na tacy. Teraz karmienie naprzemienne nie jest 偶adnym problemem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smiley17
Witam, mam do sprzedania nowe buteleczki Haberman czy Philips Avent. Nowe, oryginalnie zapakowane, atrakcyjne ceny. Polecam serdecznie prosze o info na maila: natalia.witecka@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po艂asi艂am si臋 na ni膮 nie wiem czemu, wcale dziecko nie ma mniejszych kolek ni偶 bez niej. Ponadto zielony wk艂ad bardzo cz臋sto wpada do butelki. Co nie umniejsza firmie Canpol, bo u偶ywamy innej butelki tej firmy - takiej najprostszej, najta艅szej, a ma艂y jest najbardziej zadowolony :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny, mam do Was pytanie apropo butelki canpol haberman. Czy pr贸bowa艂y艣cie mo偶e czy ten smoczek pasuje do innych butelek z firmy canpol. Chodzi o to, czy jak bym kupi艂a butelk臋 tej firmy i smoczek z wk艂adem osobno, czy wtedy b臋d膮 do siebie pasowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pytanie-nie wiem czy trafi艂am na lipny egzemplarz ale nie by艂am w stanie sprawdzi膰 temperatury mleka. Naciskaj膮c dwoma palcami na butelk臋 nic nie lecia艂o, c贸rka ssala butelk臋 z 15minut i nic z niej nie uby艂o tak, jakby smoczek nie mia艂 偶adnej dziurki. Maz spr贸bowa艂 rozpracowa膰 butle bo mnie dopad艂a frustracja i dopiero kiedy porozciagal smoczek ruszy艂o sie przez niego jakiekolwiek powietrze i pojawi艂a sie kropla wody. Zastanawiam sie teraz tylko czy smoczek nie zosta艂 uszkodzony.. Pomocy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polina56
O wiele ta艅sze s膮 krople esputicon i skuteczne. Moi synowie obaj kamieni piersi膮 mieli straszne kolki, bez wzgl臋du na to co zjad艂am i tak p艂akali. Po kroplach kolek ani widu ani s艂ychu. 艢pimy o wiele lepiej i ja mam mniej stresu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰mamatrzyabc
Butelka mo偶e z艂agodzi膰 kolk臋, ale przewa偶nie nic na ni膮 nie pomaga. Tylko czas. A butelka owszem jest fajna Dobra do umycia, ci臋偶ka do z艂o偶enia. Dziecko musi si臋 napracowa膰, by z niej ssa膰 i dobrze! Karmi臋 piersi膮. Butelki canpol haberman u偶ywa艂am na pocz膮tku, gdy karmi艂am sci膮gni臋tym pokarmem. Bez szans, by dziecko po艂kn臋艂o powietrze. Butelka trwa艂a. Teraz trafi do kolejnego maluszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰 1986

Wykonanie butelki jako艣ciowo super tylko ma za d艂ugi smoczek. M贸j synek si臋 ni膮 ktusi jakby za daleko si臋ga艂.聽

Udost臋pnij ten post