Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasieńka674

Chory czy nie chory paznokieć

Polecane posty

Gość Kasieńka674

Mam problem z duzym paznokciem stopy . Zaczne od tego, że od wielu juz lat był zażółcony, matowy, pogrubiony i pofałdowany. Poza tym nic sie nie działo, nie bolał, nie wrastał itp. więc jakoś to znosiłam. Jakis rok temu podczas wizyty u dermatolog zdecydowalam sie powiedziec o problemie - podejrzewalam ,ze to moze jednak grzybica. Dermatolog obejrzala i stwierdzila, ze taka moja uroda, paznokiec jest zdrowy, ale raczej juz inny nie bedzie. I zas tak sobie rok wmawialam, ze wszystko ok, ale jakis czas temu paznokiec przestal rosnac, zaczal bolec, a od kilku dni obserwuje wysięk z rogu paznokcia. Do dermatologa ( oczywiscie do innego niz poprzednio) juz jestem umówiona, ale astanawiam sie co to moze byc czy ta grzybica, ktora juz od dawna podejrzewalam czy moze lekarka miala racje i taka juz moja uroda??? Co myslicie ??? Mial ktos podobne objawy??? Slyszalam tez, ze takie problemy z paznokciami powoduje dlugotrwaly ucisk spowodowany noszeniem za ciasnego obuwia - Czy to prawda??? U mnie by sie nawet zgadzalo bo w dziecinstwie z braku pieniedzy czesto musialam nosic za ciasne buty, ale jakos z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc, zeby az tak to zaszkodzilo i to dlugo po tym, jak juz takich butów nie nosze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować