Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BSA

Czy to prawda że w Warszawie jest masa puszczalskich i łatwych dziewczyn

Polecane posty

Podobno tam jest ich najwięcej, bo mało facetów tam jest a masę kobiet, podobno są niewybredne i obciągną każdemu chętnemu. Prawda to że kobiety w tym mieście puszczają się na potęgę?

Gość gość
Z toba i tak sie zadna nie pusci wiec sie o to nie martw

Gość gość
ta i maja cipki w poprzeg.

Gość gość
bsa - byłeś już na prostytutkach czy dalej się boisz jak cio/ta i usprawiedliwiasz się nędznymi powodami?

gość dziś -Wolę p****le, przynajmniej syfa nie złapie.

Samuel Moll nie miał problemu z zaliczaniem panienek w Warszawie.

Gość gość
I tu i u ciebie wszędzie tak samo.

Gość gość
czyli głupi powód hahhaha jak cio/ta bojący się ci/pek

Kuba Wojewódzki mimo że jest starym dziadkiem, też nie ma problemu aby co noc mieć inną pannę do ********,wiec coś w tej Warszawie jest,nawet Janusz Korwin-Mikke,mimo ostro podeszłego wieku(73 lata), wąsa i brzuszka, to w*****ał 26 letnią szmatę.

Gość gość
wojewódzki i mikke sa bogaci a simon był czarny

A ja jestem wysoki i szeroki,więc pewnie panny w Warszawie same by mi wskakiwały do wyra. Mam propozycję pracy w Warszawie na budowie i dlatego się zastanawiam. Wiem że to miasto lewackie, dużo tam szmat,lewaków itp, zastanawiam się czy przyjąć tą propozycję pracy, jak na razie jestem za odrzuceniem,ale właśnie te puszczalstwo Warszawianek jakoś mnie zachęca aby przyjąć tą ofertę pracy.

Gość gość
haha jasne haha będziesz miał tylko swoje ręce w warszawie

gość dziś -Czyli co, odpuścić pracę w Warszawie? Plan miałem taki, aby zarejestrować się na portalu randkowym i zaliczać Warszawianki po pracy,bo podobno same zagadują i same zaciągają do łóżka, takie są przynajmniej opinie o Warszawiankach.

Na przykład Niemcy kochają wczasy w Polsce, wszyscy ciepło wspominają Polki, jako super nieziemski seks, wiesz ile Niemców co roku ***** Polki? Szacuje się że każdego roku ok miliona Niemców ***** Polki, skoro jest okazja, to pomyślałem że i ja skorzystam z okazji.

Gość gość wiola
Czy w Warszawie czy gdzie indziej wszędzie tak samo i wszędzie sie puszczają. Bo by seksu na tym świecie nie bylo i dzidzi. Tylko na wsiach i pipidówach robią to w ukryciu:-) a te wsiowate dziewuchy tez się puszczają z warszawiakami za lepszym życiem:-)

Gość gość wiola
BSA skoro ty taki wysoki i szeroki to nie powinieneś mieć problemu, gorzej jak kasy brak ci i studiów to gorzej bo nie będziesz nią czym świecić prucz jajami:-)

Gość gość
no i bsa został sam z całego składu prawiczkowego.

Gość gość
będzie dokładnie tak jak wierzysz,spotkasz same ku,rewki bo je przyciągniesz a porządna Cię ominie ,nawet w bagnie można znależć perłę

Znaczy olać pracę w delegacji w Warszawie? Nigdy tego Ruskigi, lewcowego miasta nie lubiłem,wiec chyba faktycznie oleję te dzifi frikowe w Warszawie.

Gość gość
Tak jest w Warszawie dużo lewactwa homoseksualistów ludzi ambitnych bogatych otwartych i niezależnych. Nikt cie tu nie chce. Nie przyjeżdżaj nawet na delegacje bo cie tecza poszczuje :)

Jak myśmy z górnikami wchodzlili, tościeklękali, jak mój dziadek w 1939r wchodził toście klękali.Kleanie macie wrodzone, musicie klękać przęd Ślonzkoiem, taka wasza powinność.

Gość gość
No generalnie puszczają się ze wszystkim co się rusza.

Gość gość
W Warszawie słowo kobieta i d***** to synonimy.

Gość gość
Jakoś te kariery muszą robić, a co one innego potrafią?

Jeżeli są, to bardzo młodziutkie i przyjezdne z prowincji, bo nie mają wykształcenia, obycia i wydaje im się że przez łoże zdobędą pozycję. One rzeczywiście wybierają panów średnim wieku (25 - 30 lat). Natomiast mężczyzn starszych, po 30tce jest sporo wolnych i oni zabiegają mocno o kobiety.