Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada odmówic przyjscia na slub smsem

Polecane posty

Gość gość

witam jak w temacie...chodzi o bliską kuzynke,ale ja nie widzialam jej pare lat,dostalam zaproszenie na slub.do 1 marca mam potwierdzic obecnosc.no i pytanie czy moge napisac sms ze nie przyjde?czy to wypada?prosze odpowiedzcie jak myslicie?

Gość gość
zadzwoń

Gość gość
Moim zdaniem nie wypada. I nieważne, że nie widziałaś kuzynki kilka lat. Wypada zadzwonić, podziękować i wyjaśnić, dlaczego nie przyjedziesz.

Gość gość
a gdybyś była na miejscu kuzynki i dostała sms-a dobrze byś się czuła??

Gość gośćkloug
Do mnie tak napisał kuzyn z żoną :D Fakt ze byli w Anglii chyba ich nie usprawiedliwia :D Buraki

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak zaproszenie na ślub. Jest albo zaproszenie na całą uroczystość, z weselem, albo informacja o odbywającym się w kościele nabożeństwie. Niby pisze "zaproszenie", ale do kościoła zapraszać przecież się nie powinno. Wystarczy, jeśli nie przyjdziesz, aq SMS-em możesz złożyć im w tym dniu życzenia bez żadnego tłumaczenia się Skoro nie jesteś gościem weselnym niczego nie musisz, jeśli nie chcesz, ale złożenie życzeń będzie ładne.

Gość gość
nie wypada, zadzwoń i powiedz, że nie przyjdziesz.

Gość gość
no wiadomo,zaproszenie na slub i wesele,ech zadzwoniłabym ale mi głupio po prostu,ech nie zrozumiecie,mam kompleks niższosci wobec tej rodziny,długa historia,a napisałabym,czesc to xxx,bardzo dziekuje za zaproszenie ale nie dam rady przyjsc,prosze nie gniewaj sie,wszystkiego dobrego,cos w tym stylu,naprawde nie wypada?:(

Gość gość
naprawdę nie wypada. Rozumiem, że masz kompleks, ale pokazujesz się od najgorszej strony.

Gość gość
:(

Gość gość
dobra upije sie i moze nabiore odwagi bo inaczej naprawde nie dam rady,ech,szkoda kolezanka z pracy powiedziala ze moge tak zrobic zeby napisac sms,no ale wolałam tu spytac by nie wyjsc na buraka ostatniego:(ech czyli musze spróbowac zadzwonic