Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niegdy nie mialam chlopaka

Polecane posty

Gość gość

mam 26 last , skonczylam dobre studia i mam niezla prace, jestem ladna, jednak troche niesmiala, malomowna i bardzo zakompleksionam nigdy nie mialam chlopaka, oczywiscie przewinelo sie ich wokol mnie mnóstwo jednak zawsze wszsytkich odrzucałam i udawałam ze nie jestem nikim zainteresowana, chcialabym miec kogos w koncu, jednak wstydze sie ze nie mam zadnej przeszlosci, ktos moze uznac mnie za dziwadlo i nie wiem co mam robic, tyl fajnych facetow spotykam na swojej drodze:(

Gość gość
no wlasnie, do wieku 26-28 przebieracie i liczycie na księcia z bajki, a tuż przed trzydziestką desperacja i branie obojętnie jakiego, byle by się tylko nawinął! :D

Gość gość
i moje pytanie do facetow, co byscie sobie pomysleli o takiej dziewczynie , tym bardziej ze z pozoru wygladam na taka ktora miala niejednego faceta

Gość gość
nie jestem zadna desperatka, po prostu chcialabym jak wszyscy sie z kims spotykac, nie chce slubu dzieci i rodziny, chce normlanego zwiazku:(

Gość gość
a jak mam mu o tym powiedziec?

Gość gość
Dziewica? nie dymał cie nikt?

Gość gość
Ja sam bym chciał kogoś podobnego, mam 24 lata i też nie miałem nikogo. Ciężko spotkać kogoś taką wolną strzelczynię, która jest sama od zawsze.

Gość gość
przemo 24 lata?

Gość gość
moja starsza siostra tez tak odrzucała i odrzucała, dzis ma 40 lat i dalej dziewica, od 5 lat sie do niej nie odzywam bo nie daje rady słuchac jej pierdzielenia

Gość gość
Spadaj frajerze, nie jestem żadnym przemo.

Gość gość
gość dziś moja starsza siostra tez tak odrzucała i odrzucała, dzis ma 40 lat i dalej dziewica, od 5 lat sie do niej nie odzywam bo nie daje rady słuchac jej pierdzielenia x To powiedz jej ze ją wydymam;]

Gość gość
Autorka ty niemasz zadnych problemow tylko tylko jestes z deczka rąbnieta. Masz wszystko i jeszcze nazekasz. Idz na balety pusc sie czasem w tym wieku to normalne i po sprawie. Z czasem jakis pupcus sie zabuja, ozenisz sie i bedzie git.

Gość gość
Ty pewnie nigdy już nikogo nie znajdziesz.