Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nacjonalista1995

Ida dostała oskara tylko i wyłącznie dlatego,że była w niej poruszana kwestia

Polecane posty

Gość gość
Roszczenia żydowskie wobec Polski szacowane są na 60-65 mld dolarów x wyłudzaniem kasy zajęły się organizacje cwaniaków które nie mają nic wspólnego ze spadkobiercami

Gość gość
Oho, nacjonalista1995 sra po gaciach :D

Gość nacjonaIista1995
Już mam wystarczająco rozr****ny o***t przez Żydokomunę, więcej mi nie trzeba :o

Gość gość
hollyłóóód to przedewszystkim pedalsko-żydoskie loooby...... najwiencej pyszcom żytki co nie som ze szcepu dawidowego....... Czyli Chazary co rozprzestrzenili się od kałkazó na północ a potem na zachód...... tfóóóó...gnida ....czy reżyser jest pedaółem jego bapka była żydófkom więc on też....... ...jak żyt może zrobić polski film?

Gość gość
"a po cholere ci USA? nie masz własnego kraju?" Bo mam ochote jechac sobie pozwiedzac jak reszta europy ,bez stania i proszenia sie jak murzyn w kolejce i odpowiadania jakims gestapowcom.

Gość gość
Bo mam ochote jechac sobie pozwiedzac jak reszta europy ,bez stania i proszenia sie jak murzyn w kolejce i odpowiadania jakims gestapowcom. x USA, kraj jak wiele innych pod względem krajobrazów, ale przy robocie w azbeście można niezłe zarobić

Gość gość
Polacy to taki rumuny europy qzwa