Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to moze byc ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam , Ostatnio bardzo dlugo spoznil mi sie okres, dostalam go wczoraj,a powinnam 2 lutego. W tydzien po terminie okresu zrobilam test- negatywny, wiec za tydzien znowu-znow negatywny. Okres przyszedl wczoraj,ale jest dosc dziwny- otoz skąpy, takie delikatne krawienie. Przed jego przyjsciem nie mialam zadnych objawow pms,jak zawsze, jedynie dziwne klucia w jajnikach-takie jakby szpilka mnie ktos dziobał i w dniu okresu-bole brzucha jak zawsze. Sama juz nie wiem co myslec. Zawsze mialam regularne cykle 28-29 dni. Tak mi sie zdarzylo pierwszy raz. Wspolzylam z chlopakiem,ale zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywa i nic nam sie nie przytrafilo,aczkolwiek wiadomo zawsze moze byc jakies niedopatrzenie. Czy taki spozniony skapy okres moze byc oznaka ciazy? Czy powinnam miec juz jakies objawy, od stosunku mija juz prawie miesiac. Jutro ide na badanie z krwii,wiec sie dowiem na pewno. Dzieki!

Gość gość
Kup test w aptece, są też ginekolodzy na świecie, wiesz?

Gość gość
Dodam tylko,ze sporo mialam stresu w tym miesiacu i malo dbalam o siebie- zla dieta i ogolnie. Wiem,ze stres moze opoznic okres,ale czy wplynac na jego 'ilosc' tez?

Gość gość
Nie chce kupowac kolejnego testu,ide jutro na badanie z krwii. Wiem,ze sa ginekolodzy. Wiesz tez, ze jest forum ,takie jak to, na ktorym mozna zadawac pytania? Otoz to czynie. Nie wiesz,nie masz ochoty pisac,nie rozumiem po co sie wypowiadasz! Nie oczekuje,ze ktos mi da jasna odpowiedz,ale moze ktos mial podobnie i rozwieje moje watpliwosci! Tyle!