Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie ktora dziennikarke molestowal Durczok?

Polecane posty

Gość gość

Werner, Molek, Tadle? czy moze jakas inna?

Gość gość
CarloS?

Gość gość
No wlasnie, ja tez sie zastanawiam. Juz nie parmcuje dla tvn, moze faktycznie carlos?

Gość gość
No moze i Carlos, bo w 2011 przeszla z tvn do tvp...

Gość gość
chyba niedlugo sie wyda, bo juz opublikowali smsy durczoka do tej dziennikarki, ale nadal jest anonimowa.

Gość gość
Ja myślę że grzmocił Kolende. Przecież było widać gołym okiem jak ta babę faworyzował.Zbyt pewnie się czuła, choćby z tym gdy przeprowadzała wywiad z detektywem Rutkowskim.Przecież inny redaktor został ny wywalony na zbity pysk natychmiast,a ta została i winduje się wyżej.Mnóstwo było wtedy listów od oburzonych widzów, a Durczok miał to w d***e i ją zostawił.

Gość gość
No, ale ta co moldstowal odeszla z tvnu...

Gość Jakie to żenujące
Panuje zmowa milczenia w tej stacji.Te które pracują w TVN na pewno go nie sypną. Nawet nie nic mówią na wizji na ten temat, pytanie - dlaczego? Przecież to żadna tajemnica. Facet uciekł grabarzowi spod łopaty, a tu takie herezje robi? Redaktor bez wykształcenia.Ciekawe kto mu załatwił ta pracę? Ta stacja zeszła na dno.Osobiście przestałam włączać ich.

Gość gość
wyksztalcenie ma: Kamil Durczok rozpoczął prawo, studiował także polonistykę i filologię, ostatecznie jednak dyplom wyższej uczelni zdobył na wydziale komunikacji społecznej.

Gość gość
żadną. nie była dziennikarką tylko przygotowywała informacje :-O może chciała być na wizji ? z drugiej strony jak nikt nie podrywa to znaczy że jest nikim, zero, null trudno dogodzić nie którym albo nie mają poczucia humoru :-P

ale go media upiertoliły, ale ma p********e:D w każdej kolorowej gazecie w sklepach jeszcze tydzień temu było o nim na głównej.

Gość gość
Może Janine Paradowską ?