Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byscie wydaly "na siebie" 3 tys?

Polecane posty

Gość gość

Mam przeznaczone na siebie 3 tys zl i nie wiem na co je wykorzystac. Mam lekką nadwage i nie wiem czy najlepsza bylaby kriolipoliza, liposukcja vaser ( chodzi mi o brzuch) czy moze pojechac na 14dniowa glodowke oczyszczajacą czy kupic sobie dobre buty do biegania, czesc przeznaczyc na dobrą diete, czyli np. nie zalowac na łososia. Chce w ciągu ok 2,5 miesiecy pozbyc sie 10 kg. Doradzcie prosze...

Gość gość
z tą lekką nadwagą to moze przesada :)) Waze 58 kg przy 158cm. Brzuchol i boczki masakra...:o

Gość gość
przy zabiegach tez musisz trzymac diete bo inaczej nie wydalisz rozpuszczonego tluszczu i kasa pojdzie w bloto

Gość gość
zbadaj tarczyce, kiedy tyle przytylas, ja schudlam ponad 10 kg na diecie 1800 kcal :)

Gość gość
ja na twoim miejscu kupilabym jakies ciuchy sportowe, zarowno do biegania jak i na silownie. no i zaczelabym biegac albo tez chodzic na silownie. kupilabym karnet na dobra silownie z trenerem personalnym, ktory dobiera ci cwiczenia i diete. i jedlabym wedlug jego zalecen i byloby gites;) podejrzewam, ze pieniedzy jeszcze by troche zostalo:)

Gość gość
o jejku 1800kcal, strasznie duzo.... Tarczyce mam w porządku, Rzucilam fajki i poszlo mi troche do góry. Wiem ze po zabiegach tez bede musiala przejsc na diete, ale efekt zawsze to szybszy...no nie wiem..

Gość gość
Przeciez trener personalny bierze ponad 100zl na godzine ...do tego jeszcze dojazdy, ciuchy, tez dieta....no nie wiem ...:(

Gość gość
tak 1800 kcal an diecie pobudzajacej metabolizm :D

Gość gość
no to bez trenera, sama silka. porad w necie jest bardzo duzo, wystarczy poswiecic czas i czytac. trener to najprostsza opcja;) zrobisz sobie zabieg, przez jakis czas bedzie fajnie i bedziesz sie cieszyla, ze twoj brzuch czy z czego tam chcesz schudnac lepiej wyglada po zabiegu i sobie pofolgujesz i wrocisz do stanu sprzed...2,5 miesiaca to naprawde duzo czasu. i nie musisz jesc bog wie czego, tzn.jesli dotychczas jadlas codziennie jakies super maczne obiady a na kolacje bulke z pasztetem no to jasne, ze bedziesz teraz musiala wydac troszke wiecej ale bez przesady, nie musisz ciagle jesc lososia, inne ryby czy drob tez sa ok.

Gość gość
ok dziękuje a powiedzcie jeszcze czy warto robic hydrokolonoterapie? czyli tzw lewatywa... Tak na początek, Oczyscic sie i zaczynac zdrowo sie odzywiac...Czy to tez 300zl wydane bez sensu..??

Gość gość
Wydaj to na zdrowe jedzenie, fitnes itd. Nie warto na lewatywę.

Ja bym sobie kupiła orbiterek albo inny sprzęt do ćwiczenia, żeby mieć go w domu - inwestycja na lata i możesz poćwiczyć w każdej chwili, nie marnowałabym kasy głównie na ciuchy, bo to żadna motywacja; ćwiczysz dla siebie, a nie żeby robić pokazówkę, a jeśli planujesz schudnąć, to potem i tak wszystko będzie na Tobie wisieć.

Gość gość
na ciuchy na pewno nie jest dobrym pomysłem tyle kasy dać polecam http://www.lemeh.pl/

Gość gość
Ja schudlam od 22 pazdziernika 2014 do grudnia ok 9 kg na diecie 1000 kacl potem zwiekszylam o jakies 200-300 kacl i dzisiaj mam na minusie 12 kilo. Wykluczylam z diety pieczywo i slodycze i jadlam co 3 godz.

Gość gość
gość dziś ok dziękuje a powiedzcie jeszcze czy warto robic hydrokolonoterapie? czyli tzw lewatywa... Tak na początek, Oczyscic sie i zaczynac zdrowo sie odzywiac...Czy to tez 300zl wydane bez sensu..?? xx Jak dla mnie warto. Tylko jest jeden haczyk. Żeby całkowicie pozbyć się kamieni kałowych jeden zabieg nie wystarczy. Pierwszy zabieg jest takim przygotowującym, bo schodzą świeże, a dopiero przy następnych schodzą twarde kamienie. Poszukaj na gruponie, albo jakiś innych promocji, wiem, że można zrobić za 200zł. Kup tak jak ci radzą wyżej orbitreka, albo rowerek stacjonarny, o ile masz miejsce, zawsze możesz jeździć na rowerze jak będzie cieplej. Jak ktoś nie wie o co chodzi to niech się nie odzywa.

Gość gość
Za wszystko kupilabym sobie szpilki kilka par i w doopie mialabym boczki i faldki :)

Gość agaa1991
A ja skorzystałabym z oferty sklepu 4F. Super ciuch i super ceny i co najważniejsze zakupy bez wychodzenia z domu. http://4fsklep.pl/

Gość gość
Ja wydalam 20 tys na biust zaznaczam ze nie żałuję. Mam odlozone10 tys na odsysanie tłuszczu brzucha i ud ale na razie wstrzymalam sie bo kupilam orbitrek i cwicze regularnie od miesiąca. Jesli uda mi sie umiesnic partie ciala to kase wydam na odzież. Przy wzroscie 160 waze 57 kg :( Poczekam do wakacji jesli sie nie uda to wiadomo. Probuje sama cos zrobić bo mąż mowi ze ide na łatwiznę

3 tysiące.. No ja nie umiem pozbyć się oponki i tłuszczu na brzuchu. Żadne ćwiczenia mi nie pomagają. Pewnie jak nazbieram kasę to zainwestuję w usunięcie tego tłuszczu :( Już zaczynam się rozglądać, gdzie to można zrobić. Koleżanka dała mi namiary na http://www.instytutluisa.pl/uslugi/lipoliza-iniekcyjna/ i szczerze mówiąc, przekonało mnie to, że jest bezinwazyjnie :) I być może na lato będę już nieotłuszczona ;)