Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błędy młodości. Czego żałujecie najbardziej?

Polecane posty

Gość gość

Ja żałuję najbardziej, że ścięłam swoje długie włosy i zafarbowałam na jakiś ujowy kolor. Minie jeszcze kilka lat zanim odzyskam tamten kolor i długość

Gość gość
niczego

Gość gość
Towarzystwa przez ktore musiała szukać mnie policja

Gość gość
Ja żałuję że zmarnowałam sobie życie. A mogłam byc szczęśliwa. Ja mam właśnie takiego Przyjaciela!! Co prawda na kawę spacery czy zakupy rzadko chodzimy. Gdyż ma od 5 lat jest z kimś na stałe związany, ale na Święta Wielkanocne Bożonarodzeniowe czy Nowy Rok zapraszaj mnie do siebie bym sama ich nie spędzała. Znamy się praktycznie od zawsze bo już jako 8 letnia dziewczynka pamiętam go jak pracował u mojego Ojca przy koszeniu traw czy innych pracach przy domu. A mając 17 lat trochę się do siebie zbliżyliśmy. Co prawda nigdy między nami do niczego nie doszło ale bardzo go polubiłam. Czasem świadomie mu dokuczałam co sprawiało mu przykrośc lecz zawsze był kimś bliskim w rodzaju Przyjaciela. Dziś mam już 35 lat i sama na własne życzenie zmarnowałam sobie życie. Mimo to że jak już pisałam były między nami zwady To mimo tylu lat jest Przyjacielem i kimś bliskim.

Gość gość
no to szczęściara jesteś! Tak bardzo nie masz problemów, że aż je sobie wymyślasz :D

Gość gość
Ze nie dokonczylam prawa jazdy :O mialabym to za soba a tak musze teraz placic bardzo duzo,bo juz w funtach :O ze zafarbowalam rude wlosy na ciemna czekolade potem je rozjasnialam i scinalam :O Mialam piekne rude loki mam siano i balagan na glowie.Ale zabralam sie za to mecze sie z odrostami,ale jeszcze troche i wracam do naturalnych.Ze sie spaslam :O co prawda juz schudlam,ale zaluje ,ze zylam gruba tyle lat :O

Gość gość
A ja żałuję tego ze mogłam sie przykladac w szkole bardziej i tych włosów tez pofarbowane na czarno z naturalnych pięknych mam g na glowie i żałuję seksu z chlopakiem z neta bylam dziewica wtedy

Gość gość
prawko możesz teraz zdać

Gość gość
Ooo też żałuję że sie.spaslam i straciłam najlepsze lata

Gość gość
Ja żałuję że się codziennie masturbowałem nawet 5-6 razy dziennie, teraz mam 33 lata mam żonę i jestem impotentem:/ cała energia uleciała w młodości do kibla...

Gość gość
Żałuję ze nie wzięłam sobie męża z większą pałką,jak sobie pomyślę ze do końca życia z liliputem mam.żyć to aż ryczec mi się chce,a poza sexem mąż ujdzie w łóżku dno!

Gość gość
dziś mam też inne problemy, ale one nie wynikają z moich błędów

Gość gość
oj tam, błąd...jakbyś nie ścięła to później by Cię korciło, żeby to zrobić.

Gość gość
żałuję wiary i że się nie broniłam. A raczej nie wiem czy żałuję, bo nie wiem co było by dziś