Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opinie na temat pracy w piekarni Schmidt.

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś pracował w jednej z tych piekarni? Zaczynam od środy... :)

Gość gość
będziesz mączasta :D

Gość gość
Jaki dowcipnis :D

Gość gość
ja mam swoja wlasna piekarnie, a maszyny kupilem tu www.guztech.com.pl - bylo warto :) biznes sie kreci

Gość gość5545
wszystko pięknie wygląda z zewnątrz ale czy ktos wie jak wygląda praca wewątrz oturz opisuje wygląda to tak harówa niesamowita brak poszanowania dla pracownika od wszelkiego typu kierowniczek jak i pseudo koordynatorek niemających o niczym pojęcia a przedewszystkim morze wiecie ale w tych sklepach nie ma takiego czegos jak przerwa na śniadanie w niektórych punktach jada sie na ubikacji bo nie ma malenkiego taborecika aby sobie jak człowiek zjeść śniadanie.Nawet brakuje czasu aby sobie zrobić łyka wody o warunkach płacowych nie wspomnę jak i o umowach jak i proszenie się o umowe jest to poprostu żenada i nie chce mi się już dalej pisać poniewarz na samą myśl powraca mi trauma z tej pracy.

Gość gość
Praca tam do porazka. Nie wiadomo ile sie bedzie godzin pracowac umowa do d... placa marna praca nawet w swieta choc na rozmowoe mowoa ze tak nie bedzie brak warunkow na jakies snoadanie monitoring ciagly szefostwu sie chyba nudzi bo wiedza co kazdy porabia ceny z kosmosu choc to akurat problem klienta wyzysk pracownikow na szczescie mnie juz tam nie ma

Gość gosc

piszecie ...y pracuje juz u szmidta dluzszy czas i jest ok jak i z kasa i umowa zapraszam

Gość gosc

piszecie ...y..pracuje juz u szmidta dluzszy czas i jest ok jak i z kasa i umowa zapraszam