Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperacka żona

Mianowicie mam problem sama ze sobą o to moje zdjęcie tak wyglądam kiedy nie mam

Polecane posty

Mianowicie mam problem sama ze sobą o to moje zdjęcie tak wyglądam kiedy nie mam dowodów na zdradę ,którą jest urojona :D lubię dokuczać innym kobietom bo mój mąż lubi ładne kobiety zresztą jak każdy facet lubi oni tak mają :D co mam zrobić pomóżcie???

Gość gość
innym kobietoM nie kobietą!!! czego was uczą w tych pseudo szkołach?:O

Gość gość
Powieś sie i po problemie ogólnie to CHWDP JP 100%

Gość gość
to samiec kochana musi popatrzeć tak to już jest :) tacy są faceci niestety :) amorki się kończą jak się nie starasz niestety gotowanie i sprzątanie to nie wszystko trzeba pielęgnować związek a nie marudzić nad głową i wmawiać każdą kobiety na ulicy :D

Gość gość
Karamba-"więc każdą laske traktuj jak szmate one nie kochaja ciebie tylko twoją sałate" CHWDP JP 100%

Gość gość
stare ale jare

nie radzę sobie z tym wszystkim a może zrobię sobie jeszcze jednego bobasa :D wtedy poczuje że jest mój mąż :D ukradnę mu spermę pod czas stosunku no i wiecie wsadzę i będzie no wiecie będzie bobas i będzie mój :D

Gość cukiereczek 6
no patrz jaka żonka mądra super pomysł na pewno będzie twój kochana jak jest dużo bobasków to na pewno nie odejdzie :) będziecie szczęśliwi i ale na te laski to patrzy trzeba mu oczy wydłubać i najlepiej by było w ogóle nie wypuszczać go z domu :)