Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa8536489

czy mnie oszukuje ??

Polecane posty

Gość onaaaa8536489

Witam. Coś strasznie mnie dręczy i muszę tu napisać. Od pół roku spotykam się z chłopakiem, jednak do tej pory nie jesteśmy razem. Co najciekawsze, gdy przyjeżdża zachowujemy się jak para. Przytulamy, całujemy... Wydawało by się ze było miło i w ogóle... W grudniu stracił pracę. Od tego czasu niby spotykaliśmy się dalej, jednaK czułam jakby się trochę z tego wycofywał. I wygląda na to że się nie myliłam. Smsy też stały się rzadkością, częściej ja pisałam. Nie widzimy się już od 2 tygodni. Ostatnio nie wytrzymałam i zapytałam go co to ma w ogóle być, ze jak nie chce się ze mną spotykać to niech mi to od razu powie... Tłumaczył się brakiem pracy ze najpierw musi poukładać swoje sprawy, Ale ze chciałby się ze mną od czasu do czasu spotkać bo mu dobrze gdy jest przy mnie i że jak skończę teraz szkołę za 2 miesiące to chciałby ze mną wyjechać za granicę jakbym chciała... Jednak nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, jakby mu zależało to by znalazł chwilę czasu żeby się spotkać, a tu nawet głupiego smsa nie napiszę przez kilka dni... myślicie że to znak ze nam sobie darować ?? ta cisza z jego strony jest przerażająca...

Gość gość
A znasz powiedzenie dla chcącego nic trudnego.Nikogo nie ma to trzyma cię w rezerwie,nie ma czasu sie spotkać,napisać smsa,traktuje cię jak koleżankę.Zakochany facet tak sue nie zachowuje,odpuść sobie,będziesz cierpiec.Jak teraz sie nie stara to potem tez nie będzie i prędzej czy później sama zrezygnujesz ,szkoda czasu,znam takich zapracowanych albo z problemami.Kazdy pretekst dobry jest.Taki facet nie zdecydowany to nie jest do związku tylko ot tak dla zabawy.

Gość gość
Za granice chce cię wziasc ale para nie jestescie.Bo kogo tam będzie rochał.Tam same q/r/wy i szmaty .To bierze ciebie posuwał ale poza seksem nic ci zapewnić nie moze.Nie bądź glupia.Wszystko jasno określa,czytaj miedzy wierszami.Nie zabiega,nie stara sie ,nie wyznaje miłości,nie pisze smsów,nie dzwoni,nie przyjeżdża, ale za granicą to będziesz potrzebna mu a tu nie jestes.Wiadomo po co.A potem tyle samotnych matek z dziećmi ktorymi trzeba współczuć.