Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia897

5 letni syn mojej przyjacioki kradnie zabawki mojego

Polecane posty

Gość monia897

witam mam problem nie wiem jak sobie poradzic mianowicie 5 letni syn mojej przyjaciólki kradnie zabawki mojego 4 letniego syna.Widziałem zabawki mojego syna u niej w domu po za ty został dwa razy przylapany. Przyjaciolka obiecała ze za kazdym razem jak bede od nas wychodzic bedzie sprawdzac mu kieszenie jednak tego nie robi .Co mam zrobic . Dodam ze jest ona bardzo zarozumiała i odrazu sie obraza.Pomózcie nie wiem co powinnam zrobic

Gość gość
Monia - widzialem? Denne prowo...

Gość gość
nie zapraszaj jej do siebie

Gość gość
Przyfiluj gnoja, zabierz ukradzioną zabawkę i trzepnij klapsa. Koleżance powiedz, żeby złodzieja nie przyprowadzała do Waszego domu. Obraża się, pewnie jej dzieciątko niewinne, tylko Twoje dziecko mu złośliwie do kieszeni wpycha. Powiedz jej niech odda ukradzione rzeczy i zmieńcie sobie znajomych :O

Gość monia897
witam pewnie bym tak zrobiła gdyby to był ktos inny.Ale jestesmy bardzo zrzyte ze soba. Rece opadaja... moj syn raz wzioł zabawke z przedszkola gdy go odbierałam to odrazu zauwazyła i powiedziałam ze tak nie mozna robic. Wziełam za reke synka i zaprowadziłam spowrotem do klasy musiał oddac zabawke i przeprosic przedszkolanke..przyjaciólki dziecko z przedszkola tez wynosi zabawki ale ona nic na to nie mowi...pomozcie bo nie wiem jak ta sprawe rozwiazac

Gość gość
klapsa to mozna dac wlasnemu dziecku a nie obcemu. jezlei taka sytuacja sie powtarza to sie matce mowi i nie zaprasza ich a nie . ty nie bedziesz jej dzieciora wychowywala bo to nie twoja rola

Gość gość
9uJZdMzVq2zYFkeCsa2ZMAIe