Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

otyłe!!!!

Polecane posty

Gość gość

Jaki mialyscie poród SN czy cc

Gość gość
Natulalny. Waze 95 kg rozmiar 46

Gość gość
A ja 115 kg w ciazy z tego 15 kg przybrała w ciazy

Gość gość
Jej, jakim cudem przy 100kg przybrałaś 15kg? Z tego co widziałam to chude więcej tyją (zapasy itp)

Gość gość
a jak taka 100 kg w ciąże zaszła? wiatropylna?

Gość gość
Wiesz, myślę, że tu o nawyki żywieniowe się rozbija. jasne, że powiesz, że nie, ale no nie czarujmy się. Dowiedz się od lekarza o odpowiedniej diecie, ćwiczeniach (może do szkoły rodzenia się zapisz). tak czy owak musisz zadbać o siebie bo po porodzie zdechniesz

Gość gość
Wiatropylna to chyba ty jesteś!!! Dla twojej wiadomości tobja na dniach drodze i co zazdroscisz ze Mnie sie udało?? A tobie nie??

Gość gość
Taak, każdy każdej w ciązy zazdrości. Akurat to nie był wpis, ale 100kg to naprawdę duża waga

Gość gość
Ja ważyłam 65 kg. w 6 mic zachorowałam na zatrucie ciążowe i przy porodzie ważyłam 105 kg.urodzilam naturalnie 6godz.

Gość gość
Którąś blysnela wiedzą i intelektem. Im wieksze BMI tym kobieta może mniej przytyć. O tyle kobiety powinny tyc po 5-7kg.A te szczupłe mogą i 15-20kg bo nawet z tymi kg nie dobija do 90-100kg.A wy tyle mialyscie przed porodem.Ja przytylam 16kg a mój końcowy wynik to 72kg.

Gość gość
no właśnie też mi się wydawało, że 15kg to dużo w ogóle, a co dopiero przy 100kg

Gość gość
ja 68 przy 166 a przy porodzie 93 wiec sporo , porod naturalny 8 h 2 tygodnie po mialam juz 16 mniej , ale zwolnienie lezace a jak poszlam na porodowke to gadaly jak sie moglam tak zapuscic :(.... na spacery nie chodzilam nie moglam a pozniej najgorszy czas minal to upaly po 35 stopni ....... , Powodzenia ... , ja zaluje ze nie cwiczylam i nie codzilam do szkoly rodzenia . CWicz albo ruszaj sie na codzien lepszy porod bedzie .....

Gość gość
Obydwie ciążę siłami natury.... a ważyłam w pierwszej i w drugiej 110 kg... Powodzenia.... A po drugiej ciąży schudłam 30 kg....

Gość gość
a jak to jest jeśli ktoś cierpi na rwę kulszową 2 razy wyskoczył Mi dysk i bol promieniuje do kolana obawiam się ze nie dam rady urodzić SN oczywiście mam wszystkie wyniki badan które wezme do szpitala....

Gość gość
Ja pierwsze dziecko urodziłam bez problemu z waga 125 kg (start z 97 kg) przy 176 cm, 10 minut parcia, drugie 115 kg, parcie 2 sekundy :D dzieci mialam ponadczterokilogramowe. Po drugiej ciązy schudlam 43 kg (od tego 115). Uprzedzając pytania :D mam męża, szczuplego, seks do samego porodu, pierwsza ciaza idealna, w drugiej mialam rwe kulszowa, wyleczyli mi ja w szpitalu także do porodu szlam spokojnie. Pierwszy 13 h od odejścia wód, drugi4 godziny od skurczy

Gość gość
86kg przytyłam 7kg po porodzie waga 86kg poród sn

Gość gość
Hahahaha maciorki :D