Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on mnie nie widzi?

Polecane posty

Gość gość

nie ukrywam, że on wpadł mi w oko. Jednak peszę się w jego obecności, jestem sztywna, nawet jak chcę zażartować to nie potrafię zebrać myśli. Codziennie staram się ładnie wyglądać, być zadbana... ale czuję się niewidzialna. Nie potrafię się przełamać i mówić z nim o czymś innym niż praca. Dziewczyny, pomóżcie, bo już nie wiem co z sobą zrobić

Gość gość
:(

Gość EjdżTiSiEmEjt
Eh... Musisz się przyzwyczaić do jego "blasku" :P Gadacie o pracy. I dobrze. Gadaj z nim więcej. Staraj się spowodować taką sytuację, żeby to on musiał/chciał mówić. Będzie ci trochę łatwiej. Jak minie trochę czasu, będziesz czuła się bardziej komfortowo i będziecie gadać na coraz różniejsze tematy. Najważniejsze, żeby się nie poddać i się starać. Wtedy będzie ci coraz lepiej wszystko wychodziło i szło po twojej myśli :)

A może spróbujesz się z nim umówić poza pracą, inna atmosfera i będziecie tylko we dwójkę... to zmienia trochę atmosferę... Polecam http://www.omeng.com.pl/

Gość gość
zadaj mu to pytanie :classic_cool:

Gość gość
Dzięki dziewczyny:) Coś mnie blokuje i potrafię z nim jedynie na tematy służbowe gadać. nawet jak pyta mnie 'jak tam?" albo "co tam?" to też od razu przechodzę do spraw pracy....