Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupujecie swoim mężczyznom na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Zbliżają się urodziny mojego mena :) ale niestety skończyły mi się pomysły i szukam inspiracji. Pomóżcie kochane :)

Gość gość
kup mu druga zonę, pewnie będzie w wniebowzięty !

Gość gość
sztuczną pipke w seksszopie

Gość gość
obecna mu wystarczy :P pytam bo kobiecie to łatwo zawsze kupić prezent, a facetowi to zawsze ciężko coś wymyślić :(

Gość gość
Moj ma jutro i kupilam maszynke elektryczna ;) ucieszy sie jak dziecko bo na jednorazowe klnie jak szewc ;)

Gość gość
Perfumy, zegarek, koszula, książka związana z jego hobby, słuchawki do komputera...

Gość gość
Kup mu coś innego, czego nie robił. Np. Voucher na jazdę gokardami, paintball, flyspot, pokój z zagadkami. Coś innego co możecie zrobić razem .

Gość gość
Mój ma dzisiaj imieniny i dostanie ode mnie...storczyka :) a druga niespodzianka to wyjazd na weekend za kilka tygodni

Gość gość2233
Czasami faktycznie trudno kupic cos fajnego, zwlaszcza, ze czesto pomysly wypadaja z glowy, wlasnie wtedy, kiedy jest czas urodzin czy innych okazji. Ja sie kieruje kilkoma zasadami. 1. Prezent jest nie dla mnie, wiec nigdy nie sugeruje sie tym co ja bym chciala komus kupic, tylko co ten ktos chcialby dostac. Czesto kupujemy cos pod siebie i najczesciej nie sa to prezenty trafione. 2. Prezen nie musi byc kosztowny - lepiej jezeli bedzie trafiony. 3. Nie kupuje perfum - no chyba, ze osoba ta jest kolekcjonerem/kolekcjonerka perfum. Oczywiscie zadnych golarek, skarpetek itd Jezeli dobrze znasz osobe, ktorej kupujesz prezent, nie powinno to byc az takie trudne.

Gość gość2233
Storczyk, dla faceta.. no to sie ucieszy haha. Druga niespodzianka zdecydowanie na TAK

Gość gość
On się nimi zajmuje w domu. Mój osobisty ogrodnik

Gość gość2233
A to co innego :) I wlasnie teraz widac, ze w sumie nie mozna komus doradzic, zwlaszcza jak sie nie zna osoby, ktorej ten prezent kupujemy. Kazdy jest inny i lubi cos innego. Moj jakby dostal storczyka, to by go pokroil do salatki hahaha

Gość gość
Hi hi no właśnie. My w końcu znamy swoich facetów najlepiej. Oczywiście można coś doradzić, ale są to zazwyczaj rzeczy praktyczne np. perfum, koszulka albo dobra romantyczna kolacja :)

Gość gość
problem w tym że mój ma prawie wszystko. więc raczej chcę wymyślić coś bardziej symbolicznego, jakiś drobny detal, coś fajnego.

Gość gość
Zrób mu pyszna kolacje. Ustaw świeczki.

Gość gość
No to skoro nie znamy solenizanta, to pozostaje nam tylko wymienic kilka opcji, a Ty moze wybierzesz to co mu odpowiada. Tak na szybko co mi przychodzi do glowy: profesjonalny masaz (np tajki), ladowarka do te

Gość gość
nic mu nie kupuję, bo mu się nic nie podoba

Gość tatamarcinapowiedział
Kolacja przy świecach odpada. Musisz myśleć jak facet nie jak baba. Masaż tajski to super opcja.

Gość Hanna_H
Ja tam zawsze lubię się zapytać jeżeli nie mam pewności. Zawsze robię zakupy Silesii i chyba tylko raz nie trafiłam w gusta męża.

Gość gość
nic nie kupuje, bo co mam kupić - jak on sobie kupuje każdą zachciankę sam do powiedzmy tych 2-3 tyś... a ja 30-40 tys nie mam na samochód nowszy hehehe, natomiast robię żarcie na wynos do koszyka, jakieś jego ulubione smakołyki ładuje do samochodu i wiozę w jakieś fajne miejsce tam jemy śniadanie, pźniej jedziemy gdzieś do jakieoś miasta coś pozwiedzać zobaczyć albo w ostatnim roku rajd kładem, później na obiadek- jakiś fajny deser - uwielbia lody z automatu, na koniec jeszcze jakaś rozrywka np kino i kolacja jakaś w knajpie. Moje urodziny wyglądają podobnie z tym że ja dostaje jeszcze kwiaty i jakieś np kolczyki, i nie ma pikniku tylko śniadanie już w jakieś knajpie.