Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzesio24

Czy cos z tego bedzie?

Polecane posty

Gość grzesio24

Witam, proszę o radę :) Jakies 1,5 roku temu poznałem dziewczynę, pisaliśmy bardzo dużo i wydawało mi sie ze wszystko zmierzało w jednym kierunku. Postanowiłem więc wyznać uczucie, jednak w odpowiedzi dostałem "nic nie czuje, zostańmy kolegami a co w przyszlosci samo wyjdzie". Z początku sie zgodziłem jednak okazało sie to niewykonalne, zazdrosc wypalala mnie od srodka, trwalo to jakis czas porozmawialismy szczerze i podjałem decyzje o "odcieciu sie". Nie mineło 2 miesiecy i dziewczyna znowu wrocila, zbieg okolicznosci. Poczatki byly bardzo trudne, nie moglismy spojrzec sobie w oczy ale kolejna szczera rozmowa i ponownie zostalismy "tylko kolegami". Wszystko miałem poukladane i myslalem ze jest to wykonalne ale jak sie okazalo wszystko zmierza dokładnie tak samo jak na początku. Znowu duzo piszemy, a w dodatku zauważyłem ze dziewczyna b. czesto spoglada na mnie kątem oka. Czesto sie usmiecha a gdy widzimy sie blizej ma jakby zalzawione oczy (nie wiem czy to cos oznacza :D) Boje się ze znowu wyniknie z tego chora sytuacja a wlasciwie to nie ze ja juz nic ale wole tym razem sie nie wyskakiwać przed szereg zbyt szybko. Powiedzcie mi drogie Panie i Panowie w jaki sposob moge dowiedzieć się czy coś z tego może być? W zasadzie najlatwiej byloby zapytać wprost ale nie dosc ze dziewczyna unika tych tematow to sam wole być ostrożny. Pracujemy razem pozatym obiecalem sobie ze nigdy wiecej nie dopuszcze do podobnej sytuacji jak kiedys, nie chce "wojny" :p Czy jest jakis delikatny sposob czy najlepszym rozwiazaniem bedzie poprostu czekac na rozwoj sytuacji?

Gość gość
W pracy nie wybiera się dziewczyny na poważnie. Nie dlatego, że ludzie będą obgadywać, ale dlatego, że taka relacja jest po prostu głupia. Najlepiej jak kobieta pracuje w innym zawodzie. Odnośnie pytania w temacie: porozmawiaj z nią, mimo, że "unika tego tematu".

Gość gość
nie nauczyłeś się na błędach swojej przeszłości, a to źle. ucz się na błędach chłopie, nic z tego nie będzie, mówię Ci to w dniu dzisiejszym. jedyne czego możesz oczekiwać po tej znajomości to właśnie relacji czysto koleżeńskiej, która będzie pomieszana z wiecznym kręceniem i zrywaniem kontaktu i odnawianiem. z Twojego postu wynika, że Tobie zależy na czymś więcej