Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość alice

przeczytałam jego stare smsy

Polecane posty

Gość gość alice

i jest mi strasznie dziwnie. mój chłopak pożyczył mi swój stary telefon, ponieważ mój zaczął się psuć i niestety natknęłam się w nim na jego obfitą korespondencję smsową sprzed roku... wynika z niej, że umawiał się z jakąś laską wyłącznie na seks, a ona była w nim cholernie zakochana i zdesperowana. nie wspominał mi, że był w takiej relacji - i nie spodziewałam się czegoś takiego po nim :( dla mnie jest naprawdę dobry i okazuje mi uczucia na miliony sposobów, przy tym jest wrażliwy, romantyczny... jestem w szoku po przeczytaniu tych smsów, sama nie wiem, co mam myśleć, z jednej strony to jego przeszłość, ale z drugiej... :(

Gość gość
kobito, wymyśl coś sensownego bo wszyscy chyba mają dość tych infantylnych PROWOKACJI :P

Gość gość
Nie martw się tym,Jeśli nie byliście wtedy razem.Każdy z nas ma jakąś przeszłość,jakieś związki za sobą...I tak naprawdę iskierka zazdrości zawsze będzie,ale jeśli jest z Tobą i jesteście szczęśliwi to nie ma co rozpamiętywać.

Gość issuance of shares
tia, ja tez zweryfikowalem je natychmiast i szydlo wyszlo z worka stopka: jutro to dzien ktorego nie kazdy dozywa

Gość gość alice
kurde, może to brzmi jak prowokacja, mam problemy z ubieraniem myśli w słowa więc faktycznie, może to brzmieć dziwnie :D nie tyle chodzi o zazdrość, ale o to, że on świadomie wykorzystał zakochaną w nim dziewczynę... jak to o nim swiadczy :(

Gość gość
Co niby z drugiej???! Tepa babo.. byl singlem nie kazdy chce walic konia dwa lata nie bedac w zwiazku tochyba normalne ze zdrowyfacet potrzebuje seksu jej tez sie krzywda na pewno nie dzoala nie martw sie

Gość gość alice
no z tych smsów wynika, że raczej jej się działa krzywda, co innego gdyby był w zwykłym seks-układzie (chociaż to też średnio jak dla mnie...)

Gość gość
Sama sie na togodzila jak dla mnie to ona probowala go kupic zdobyc za seks...wykorzystac kobiety bywaja bezwgledne posuna sie nawet do "nieplanowanej" ciazy zeby zdobyc faceta

Gość gość
Miał być tylko seks, ale jak to kobieta zakochała się.

Gość gość alice
jak dokładnie było, to nie wiem, ale ona nie ukrywała, że czuje coś więcej. na początku spotykali się normalnie, co widać w pierwszych smsach, mój ją podrywał i sam zapraszał... zdobył do niej numer i generalnie inicjował kontakt. potem niestety części smsów brakuje... i jest przeskok od czasów jego podchodów do spotykania na seks. naprawdę dla was to nic takiego? wykorzystywanie czyjegoś uczucia, żeby sobie zamoczyć? serio?

Gość gość
a ty myślisz, że z tobą autorko będzie inaczej?

Gość gość
nie wiem, jak będzie ze mną i dlatego się nad tym zastanawiam. eh, niepotrzebnie napisałam na tym forum. ale trochę mi to rozjaśniło w głowie. dla mnie ma wielkie znaczenie to, jakim człowiekiem jest facet z którym jestem. wykorzystywanie uczuć drugiej osoby uważam za złe. ale zastanowię się już nad tym, co zrobić, sama, ponieważ tutaj mi nikt na poważnie nie doradzi.

Gość gość
Można to nazwać wykorzystywaniem, ale czasem ciężko jest odmówić, kiedy dziewczyna sama prosi i błaga o spotkanie i wchodzi do łóżka. Nawet jak chcemy odmówić, to boimy się, bo robicie wtedy zawiedzoną minę, że już was nie lubimy, ale przez to same pograzacie się jeszcze bardziej.

Gość gość
Ciężko odmówić :o tak sobie to tłumacz, chamie jeden. Autorko, masz czarno na białym, prosto ze źródła informację, że Twój facet jest paskudnym hooyem. Chcesz z kimś takim być?

Gość gość
kobiety sie czesto zakoc***a

Gość gość
dziewczyna sie zakochala a on nie

Gość gość
patologia