Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zapisać córkę do przeczkola czy ją teraz przyjmą

Polecane posty

Gość gość

córka ma 3,5 roku od kilku dni marudzi że chce do przedszkola. mamy na wsi małe wiejskie przedszkole ale w innej gminie czy przyjmą córkę od razu ? czy muszę czekać do września ? mam zamiar podjechac do przedszkola i zapytać ale może wy coś wiecie na ten temat ? przedszkole jest od 8 do 13

Gość gość
Rekrutacja jest wszędzie przeważnie w marcu wątpię czy teraz przyjmą ale spróbuj jak maja wolne miejsca to może..

Gość gość
Córkę zapisz do pRZEdszkola, a siebie przy okazji do szkoły...

Gość gość
no tak już będą "mądre uwagi" kurcze pisze z telefonu czy tak trudno zoruzmieć że czasami mi wstawia wyraz wczesniej niż cos napiszę ;/ aj

Gość gość
Nie rozumiem,co pisanie z tel.ma wspolnego z ortografią :-o Bedą uwagi,bo taki byk,ze zęby bolą

Gość gość
Tylko lenie i niechlujni ludzie będą wymawiali się pisaniem z telefonu... Poza tym, akurat w telefonie jest podpowiadacz. I nie sądzę, aby Ci podpowiedział przeCZkole...

Gość gość
hej. Rekrutacja owszem zaczyna sie od marca, ale dla trzylatkow, ktore zaczynaja od wrzesnia 2015. Wiem, bo jestem w temacie. Moj syn idzie od 1 marca do grupy czterolatkow. Dyrektorka powiedziala, ze do istniejacych grup zawsze moga przyjac, pod warunkiem, ze jest miejsce. Wiec musisz sie najpierw dowiedziec, czy takowe jest :)