Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadwaga , brak sily i zmeczenie pomocy !:(

Polecane posty

Gość gość

Przed ciaza wazylam 68 kg , pracowalam fizycznie bylam ogolnie szczupla . w ciazy przytylam 25 kg . Po porodzie duzo mi spadlo ok 16 kg potem kilka kg jeszcze ale od 3 miesiaca waga stoi na 75 :( . Che schudnac do 60 , jestem na etapie odstawienia malego od piersi . W domu jestem sama sprzatam , gotuje. Staram sie jesc zdrowo i czesto male porcje . Wzielam sie troche za cwiczenia ale jest coraz gorzej , jestem coraz bardziej zmeczona... nie mam sily na nic . Zaczelam lykac tabletki linea detox .... metabolizm ruszyl bo przez 2 dni bardzo czesto gnalo mnie do kibelka . Co radzicie , niedlugo wiosna potem lato i wracam do pracy , jestem zalamana :(

Gość gość
Specjalistyczny program odchudzanie na bazie koktajli odżywczych z dużą zawartością białka www.limvena.pl

Gość gość
A ktos pil te koktajle , jak to wyglada .

Gość gość
tak, te koktajle limvena bardzo odżywiają. Nie chce się po nich jeść a dostarczają do naszego organizmu najpotrzebniejsze białka, witaminy.

Gość gość
Najważniejsze w trakcie redukcji masy ciała nie występuję katabolizm mięśni dzięki wysokiej zawartości białka no i jedna porcja to tylko 200KCal

Gość gość
Super , dzieki wielkie . Nie wiem czemu jestem taka oslabiona jem warzywa , owoce , witaminy lykam a wlosy wypadaja garsciami .. sprobuje

Gość gość
A jakies koktajle domowej roboty , nie ukrywam ze szkoda mi wyrzucic tyle kasy ....

To normalne że kilka m-cy po porodzie włosy lecą garściami. Mało kogo to omija. Ja ze swojej strony mogą polecić ******czyli w Twoim przypadku bierzesz wózek i heja w drogę. Bez żadnych wymówek! Energia też wróci przy tym - zobaczysz.

Gość gość
a po ciąży włosy wypadają chyba u niektórych ?

Gość gość
Oczko do męża trzeba puścić:) nie wiem jak zrobić takie koktajle ja stosuję limvena a ona jest na białku serwatkowym nie wiem z kąd takie wziąć

nie daj się reklamom tych koktajli. TO TYLKO REKLAMA Ruszaj się -to efekty będą.

Gość gość
to znajdź mi posiłek do 200 kcal z taką zawartością białka które jest niezbędne przy utracie wagi 2 gramy na kg ciała trzeba trzymać przypominam:)

Gość gość
nie chodzi o to ze sie nie ruszam , bo ruszam . spacerki prawie codziennie , tylko energi mi brak . Na poludnie jestem tak zmeczona ze usypiam na stojaco i musze wypic kawe zeby dalej funkcjonowac .

Gość gość
ja tam mam tylko jak jestem na niskich węglowodanach może powinnaś troszeczkę więcej węgli jeść ?

Gość gość
tzn ?

Gość gość
Makroskładniki to Białka węglowodany i tłuszcze z tego składa się pokarm jak dostarczasz do organizmu za mało węgli jesteś zamulona weglowodany to energia:)

Gość gość
1. Zbadaj tarczycę 2. Zbadaj tarczycę 3. Zbadaj tarczycę Ćwicz na tyle ile możesz, dużo na świeżym powietrzu przebywaj. Zadbaj o zdrowie psychiczne, przyjaźnie, rozmowy itd.

Gość gość
Jem chlebek ciemny , kasze , czasem ryz , od 2 dni gotowane jajka , duzo warzyw , czesto zupa warzywna , chude mieso i woda , rglodzic sie specjalnie nie glodze . Ach sama nie wiem co jest , Od 3 dni te tabletki Lykam linea detox na przemiane materii i pozbycie sie toksyn i zatrzymywanie wody w organizmie . Ktos tego probowal ?

Gość gość
palisz papierosy?

Gość gość
NIe , zadnych uzywek , zero fajek alkoholu nic

Gość gość
organizm sam potrafi pozbyć się wody z organizmu wystarczy pić dużo wody:)

Gość gość
Zaczne wiecej przebywac na powietrzu , moze od tego sie zamulilam .Dzieki za wsparcie , jak nic nie ruszy przez miesiac to pojde zrobic te badanie na tarczyce.

Gość gość
U mnie tak sie zaczelo, moze i nie mam nadwagi ale np nie chudlam mimo cwiczen. Zmeczenie, powolnosc, slaba koncentracja, dwie kawy dziennie to norma.. albo go gorsza - ide na 2tyg urlop , codziennie spie do 10 i o 21 (! ) juz padam. -> Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Nie zycze ci tego, ale warto sprawdzic.

Gość gość
Ale mnie przestraszylas , u mnie kolezanka tak miala strasznie gruba byla .

Gość gość
Ja żeby zrzucić zbędne kilogramy stosowałam suplement Fitness Authority z http://swiatsupli.pl/ i schudłam 5 kg w dwa miesiące. :) A jadłam normalnie tylko ograniczyłam słodycze i napoje gazowane. Powodzenia, najtrudniej zacząć a później sama zauważysz jak szybko znikają zbędne kg.

no wiesz nie poddawaj sie,musisz sie spiac w sobie i wiecej cwiczyc.jak odstawisz malego od piersi to bedzie gorzej schudnac....ja osobiscie jestem zadowolona z actislim nowego suplementu i on tez oczyszcza super organizm. www.actislim.pl,poczytaj sama:)

Gość gość
Najwyżej oceniany naturalny produkt odchudzający, zawierający wyciąg z zielonego jęczmienia. Niezwykle mocny spalacz tłuszczu, który dodatkowo zapewnia uczucie sytości i korzystnie wpływa na wygląd skóry, włosów i paznokci. Zapraszam do lektury gifhttp://nplink.net/c6mituzr