Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie kobiety to takie głupie c**y ??

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego polskie kobiety to takie głupie c**y ??

Gość gość
polki to tanie prostytutki są

Gość gość
C**y?Ty zdaje sie masz zawezone pole rozumowania,ale coz zdarza sie,nie kazdy musi byc madry.Milosc mozna znalezc wszedzie i nie kazdy muzulmanin to terrorysta.Skoro tego gimnazjalisto nie pojmuje twoj mozdzek ptasi,to znaczy ze ci go wydziobaly ptaszki.

Gość gość
nie każdy muzułmanin to terrorysta, ale każdy terrorysta to muzułmanin i tyle w temacie :classic_cool:

Gość gość
spojrzcie na polaczkow:D,co 2to nieudacznik,bez pracy,kobiety,alkoholik albo narkoman,przestepcow tez nie brak.Czepiacie sie ich a sami h/u/j/a warci

Gość gość
gość dziś spojrzcie na polaczkowsmiech.gif ,co 2to nieudacznik,bez pracy,kobiety,alkoholik albo narkoman,przestepcow tez nie brak.Czepiacie sie ich a sami h/u/j/a warci X Wow. W niezlej patologii sie obracasz szmato.

Gość gość
gość dziś spojrzcie na polaczkowsmiech.gif ,co 2to nieudacznik,bez pracy,kobiety,alkoholik albo narkoman,przestepcow tez nie brak.Czepiacie sie ich a sami h/u/j/a warci xxx ty głupia polska cipo jak się w takiej patologii obracasz to się nie dziwie. Nie obrażaj Polaków ty szmato p********a. Ty jesteś tylko zwykłym workiem na spermę dla ciapatych i innych asfaltów

Gość gość
spierda...ty niedojdo kafeteryjna kozak na damskim forum a w realu p/i/z/d/a,dowartosciowujesz sie w taki sposob chory przyglupie?

Gość gość
gość dziś spierda...ty niedojdo kafeteryjna kozak na damskim forum a w realu p/i/z/d/a,dowartosciowujesz sie w taki sposob chory przyglupie? xxx ty k***o :D

Gość narkomania to zuo
w takiej to znaczy konkretnie w jakiej?

Gość gość
gość dziś spierda...ty niedojdo kafeteryjna kozak na damskim forum a w realu p/i/z/d/a,dowartosciowujesz sie w taki sposob chory przyglupie? X S********j samotny, bezrobotny pasztecie z krzywym ryjem. Kto tutaj sie dowartosciowuje tępa p**do? Jestes miernotą, wkrótce popełnisz samobójstwo z samotności szmato, a pies z kulawą nogą nie pojawi się na Twoim pogrzebie łajzo. Tyle jesteś warta i ten cały Twój żenujący żywot.

A czy to nie będzie trauma dla mieszanych dzieci ?? 50% polaczka i 50% ciapka :D

Gość gość
gość dziś spierda...ty niedojdo kafeteryjna kozak na damskim forum a w realu p/i/z/d/a,dowartosciowujesz sie w taki sposob chory przyglupie? xxx W*********j do garów głupia polczyno, a nie siedzisz na kafeterii :D

Gość gość
gość dziś pechowiec.gifhttp://kobieta.onet.pl/polka-ktora-zostala-mu zulmanka/96zzs X Wow. Cóż za miłość bije z każdego zdjęcia tej wspaniałej pary. Entuzjazm bohaterki poraża, a ona sama zapewnie czuje się niesamowicie kobieco w nowej roli z > 30 kg nadwagą, żółtymi zębami, chodząc w szarych łachach. Polki to jednak idiotki.

Gość gość
gosc 12;13 kuzwa w ryju masz gorzej jak w doopie patologia doslownie.Nic dziwnego ze zadna cie nie chce i frustracje wylewasz na forum:D,smutne masz zycie ty mamejo:Dspinasz sie jak pies do szczania tak ci skacze:D skonczylam z rynsztokiem rozmowe-bujaj wory:D

Gość gość
gość dziś gosc 12;13 kuzwa w ryju masz gorzej jak w doopie patologia doslownie.Nic dziwnego ze zadna cie nie chce i frustracje wylewasz na forumsmiech.gif ,smutne masz zycie ty mamejosmiech.gif spinasz sie jak pies do szczania tak ci skaczesmiech.gif skonczylam z rynsztokiem rozmowe-bujaj worysmiech.gif X Jestem szczesliwie zonaty i dzieciaty pojebana idiotko. O takim wykształceniu, jakie mam ja i żona oraz wynagrodzeniu możesz pomarzyć pieprzona mamejo z krzywym ryjem oraz zapasionym ciałem. Nie wylewam swoich frustracji tylko koszę takie ścierwo, które przez przypadek zrodziło się na polskiej ziemi. Powiedz, ilu pijanych, chorych umysłowo pojebańców zgwałciło Twoją matkę, że przyprowadziła na świat taką miernotę, jak Ty?

Gość gość
tee gosciu powyzej ty zonaty i dzieciaty?to wspolczuc tylko dzieciom takiego poyeba:-o

Gość gość
ciapak po kozie dyma polke, kobiety z zachodu łatwo im tyłka nie sprzedają

Gość gość
gość dziś tee gosciu powyzej ty zonaty i dzieciaty?to wspolczuc tylko dzieciom takiego poyebapechowiec.gif X No zobacz szmato, a inni zazdroszczą mojej żonie zaradnego, przystojnego, inteligentnego i bogatego męża, a dzieciom wspaniałego ojca. Ale co Ty możesz wiedzieć o życiu rodzinnym miernoto? Spędzasz na tym swoim bezrobociu całe życie na kafeterii i jedziesz po polskich mężczyznach pieprząc głupoty. Powtórzę. Wkrótce zdechniesz w samotności, a Ciebie zakopią pod płotem na cmentarzu komunalnym.

Gość gość
jprd tu same zyeby siedza wystarczy poczytac:-o

Gość gość
tak was czytam i po prostu rece opadaja.udziela sie tu jeden schizofrenik,wyzywa kobiety.Tak od siebie ci tu napisze,masz cos z glowa?Od razu widac wystarczy cie poczytac.

Gość gość
gość dziś tak was czytam i po prostu rece opadaja.udziela sie tu jeden schizofrenik,wyzywa kobiety.Tak od siebie ci tu napisze,masz cos z glowa?Od razu widac wystarczy cie poczytac. X Dostają te miernoty, które na to zasługują, ale Tobie oczywiście to umknęło.

Gość gość
miernoty?to jest forum i kazdy ma prawo wypowiedziec wlasne zdanie?Przypierd..sie do ludzi bo ci nie przytakuja?Kogo tutaj odgrywasz na tym forum?zonaty,dzieciaty?To zajmij sie rodzina a nie siedzisz na forach i szczekasz na ludzi.Kuzwa maz jprd:-o,

Gość gość
gość dziś miernoty?to jest forum i kazdy ma prawo wypowiedziec wlasne zdanie? X I ja rowniez mam prawo. X Przypierd..sie do ludzi bo ci nie przytakuja? X Przyp*****lam się do ludzi, którzy stosują retorykę zaprezentowaną przez wypowiedź miernoty gość dziś . X Kogo tutaj odgrywasz na tym forum?zonaty,dzieciaty?To zajmij sie rodzina a nie siedzisz na forach i szczekasz na ludzi.Kuzwa maz jprdpechowiec.gif , X Na forum odgrywam rolę kosiarza miernot, o których wspomniałem powyżej. Wybacz, ale nie będziesz mi mówiła kim i/lub czym mam się zajmować. Ciocia dobra rada się znalazła.

Gość gość
zonaty,dzieciaty i z kasa i pieknym zyciem:D fantazje to ty masz:D mamusia cie chyba skrzywdzila w dziecinstwie:D

Gość gość
inteligentny facet nie wyzywa kobiet,jakbys mial takie cudowne zycie,to bys nie przesiadywal na kobiecym forum,tylko zajmowal sie zarabianiem na rodzine.Jakie ty wartosci dzieciom przekazesz:-o,nie wspominajac o szacunku do kobiet.Dla mnie jestes palant,tyle w temacie:D,tez sie zwijam stad bo dobrze ci napisala tu ktoras-schizofrenik:D

Gość gość
gość dziś zonaty,dzieciaty i z kasa i pieknym zyciemsmiech.gif fantazje to ty maszsmiech.gif mamusia cie chyba skrzywdzila w dziecinstwiesmiech.gif X Dokładnie. I z pięknym życiem. I to nie są żadne fantazje. Mamusia mnie w żaden sposób nie skrzywdziła. Jest wspaniałą kobietą i dołożyła wszelkich starań, aby wychować mnie na uczciwego, sumiennego i pracowitego mężczyznę, za co jej dziękuję podczas każdej rozmowy telefonicznej. Próbuj dalej, ale ostrzegam, że już po samym Twoim stylu pisania wiem, że inteligencją, zasobem słownictwa oraz błyskotliwością nie grzeszysz. Odpuść zanim nie podejmę decyzji o sprowadzeniu Twojego samopoczucia do partneru. Długo będziesz lizała rany.

Gość gość
kosiarz miernot, hahaha, bojowy kombajn się znalazł, co za debil

Gość gość
co za palancisko buhahaha