Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sławek_F

wybór sportu

Polecane posty

Gość Sławek_F

Jakie sporty trenujecie? mam 16 lat, nigdy nie trenowałem na poważnie żadnego sportu i teraz zastanawiam się co by tu zacząć. Mieszkam w stolicy więc ogromny wybór możliwości chyba mnie przytłacza bo nie potrafię zdecydować się na nic konkretnego. Zainspirujcie mnie ;)

Gość gość
Nasze imię sugeruje wybrać sporty walki :) znam kilku imiennikow i każdy lubi brutalniejsze starcia ;)

Polecam próbować tego, co sprawia Ci przyjemność: lubisz chodzić na basen - może pływanie? Lubisz grać z kolegami w koszykówkę - może koszykówka? Może karate albo krav maga?

Gość gość
Polecam strzelnicę i strzelanie sportowe. Jak Ci się spodoba to możesz walić nawet z kałacha Przednia zabawa

Gość gość
Mnie najbardziej kręcą sporty walki. Uważam, że facet powinien uprawiać jakiś sport walki i generalnie umieć obronić siebie i swoja kobietę.

Gość Antko
Też sądzę że sporty walkii to zawsze dobry pomysł. Jak jesteś ze stolicy to wpadaj do akademii walki przy kinowej. Trenujemy ostro :)

Gość fisia1
Sztuki walki to całkiem fajny pomysł, bo oprócz techniki ćwiczysz tez kondycje i wytrzymałość. Ja na razie zaczynam od bieżni w klubie chodzę do Saturn Fitness na Bielanach, chce na razie dojść przynajmniej do biegania równo przez 40 minut.

Gość magda906
Hmm jesteś chłopakiem to może judo? Z tego co słyszałam, to ta szkoła cieszy się bardzo dobrą opinią http://judopanda.pl/ . Treningi są trzy razy w tygodniu. Na stronie masz grafik zajęć.

Gość gość
Ja od dłuższego czasu chodzę na BJJ do http://akademiawalki.com/ - świetny poziom nauczycieli i genialne warunki do trenowania. W ogóle polecam ten sport bo jest mega wciągający i ciekawy.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców