Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranolmal

moj facet jest agresywny w seksie, jakieś rady?

Polecane posty

Gość paranolmal

początki naszego związku w kwestii erotycznej były nudne.. w pewnym momencie ujawniłam mu że lubię BDSM.. zszokowany był nie wiedząc nawet co to jest. Pokazałam mu kilka filmików trochę opowiedziałam.. mamy dobry kontakt nawet bardzo.. :) i najlepsze w tym jest to ze zaczynało się niewinnie chyba był niepewny czy dobrze robi czy mnie to zbyt bardzo nie boli.. taki delikatny pieszczoszek zaczynało się od szarpania za włoski delikatnego :) dzis juz czuje ze to on dominuje w naszym łozku.. lodzik dosłownie robie to na co ona ma ochotę, poprostu lubie by czuł ze jestem jego.. aleee.. coś się zmieniło.. zamieszkalismy razem w zwiazku emocjonalnie fizycznie i psychicznie nic sie nie zmieniło dalej jest super tylko seks sie zmienił.. mamy łozko blisko kaloryfera i najlepsze jest to ze o godzinie 4 zapalił swiatło zwiazał mi rece do kaloryfera i zaczął robić mi minetkę ale jak.. jak prawidziwy master dosłownie poźniej wepchnął mi go do buzi ale jestem w ciazy i teraz biore leki wiec do jako takich zblizen nie dochodzi chociaz on chce.. wiąże mnie i szarpie zachowuje się naprawdę jak wybuchajacy wulkan :) podnieca mnie to i kreci tylko nie rozumiem czemu wcześniej tego nie robił czemu nie miał az takiej ochoty panowania mną.. podczas seksu oklepuje mi cipkę, i tyłeczek podoba mi sie to ale dostałam raz w twarz podczas seksu.. zdziwiło mnie to no kreci mnie to oczywiscie nie był to mocy policzek ale takie zaznaczenie wartosci.. potem powiedział ze jesli tego nie chce to nie zrobi tak wiecej.. powiedziałam ze czasem moze tak zrobić.. usmiechnął sie.. mamy super zwiazek rozmawiamy mamy wiele tematów oboje lubimy eksperymentować czekamy na dziecko oboje sie tak samo cieszymy tylko martwi mnie to ze kiedys zrobi to bez mojej zgody.. mimo ze się go nie boje nigdy mnie nie uderzył tak normalnie.. to co zrobić ?

Gość gość
pięćdziesiąt twarzy szarego, vol 23233223

Gość gość
ja tak chce ! :)

Gość gość
50 twarzy Kazimierza, poczekaj aż na ciebie nasra.

Gość gość
janusza, 50 twarzy janusza! :D szaprac laskę w ciąży, genialne z was matołki autoreczko

Gość gość
50 twarzy gimbusa

Gość gość
50 twarzy człowieka biegunki

Kotka poes przestrzegała przed konsekwencjami, co będzie jak ta książka i film trafią pod strzechy, a ja nie wierzyłem... Teraz to jej już we wszystkim przytaknę ;)

Gość Paranormal
jestem w I trymestrze ciąży teraz mnie nie szrpie. Gdybys umiał normalnie czytać.. delikatnie się bawimy żadnych szarpanin.. jesli napisałam "ostatnio" nie oznacza ze to było wczoraj lub przed wczoraj.. Zazdrośnicy