Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrażony mąż :(

Polecane posty

Gość gość

Jak sie poznaliśmy to oboje byliśmy dosyć biedni i zawsze były starania o większe pieniądze, ale małżeństwo mamy udane. Od niedawna on zarabia całkiem sporą kasę i tu zaczyna się jakiś głupawy problem. Chyba o to, że na mnie te pieniądze nie robią większego wrażenia. Przynosi do domu po kilkaset zł dziennie i oczekuje ode mnie nie wiem czego, euforii? Zarobił to fajnie, pieniądze mają to do siebie że czasem są czasem ich nie ma, wrzucam je do szuflady i nie widzę powodu żeby się ekscytować. On zagląda do szuflady, liczy i pyta - nie byłaś na zakupach? Jak nie byłam to sie złości, jak nigdy wcześniej zagląda do szaf, lodówki i tak naprawde nie wiem o co mu chodzi, mam świnie całą kupić żeby było widać dobrobyt w lodówce, albo auto drugie chociaż nie mam prawka?

Gość gość
Radziłabym Ci jednak trochę pozachwycać się jego zarobkami. Faceci lubią jak się ich docenia. A Twój mąż najwyraźniej chce i pochwał, i tego, abys wykorzystała tą forse i zaszalała albo z ciuchem, albo z jedzeniem. Bo inaczej gdzie indziej zacznie szukać "pochwały' dla zarobionej kasy.

Gość gość
Ale ja doceniam męża i jego pracę i on o tym wie, ale też jestem ostrożna. Mąż miał wcześniej partnerkę z którą mieszkał i ona ogołociła go z pieniędzy do zera, wyszedł z tego związku goły i wesoły. Do dziś nie może zapomnieć jak dawał jej każdy zarobiony grosz i jak to się skończyło. Ja nie jestem maniaczką zakupów.

Gość gość
Facet potrzebuje doceniania to zrob to, co cię to boli? To chyba nie stanowi takiego wielkiego poświecenia z twojej strony poprawić samopoczucie mezowi

Gość gość
A ja myślę, że Cię sprawdza. Czy zrobisz dokładnie to samo - co jego była.

Gość gość
A ja myślę, że Cię sprawdza. Czy zrobisz dokładnie to samo - co jego była. x Chyba jest pewna różnica między byłą partnerką a żoną, z która wzięło się ślub?