Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podstawówka a gimnazium

Polecane posty

Gość gość

Czesto sie mowi ze jak dzieci ida do gimnazium to spadaja z ocenami .Mało sie słyszy zeby ktos powiedział ze dzieciak lepiej sobie radzi w gimnazium niz w podtawówce ...Mnie sie wydaje ze sa starsi i raczej w gimnazium pozniej w szkole sredniej maja juz ta swiadomosci ze trzeba sie uczyc, aby miec zawod i bardziej sie staraja niz w postawowce.Bo wtedy nie maja swiadomosci ...i maja mniejsze ambicje .Co innego jesli rodzice maja ambicje Idziecko musi miec 5 w postawowce

Gość gość
A mnie się wydaje, że sama powinnaś wrócić się do podstawówki i nauczyć poprawnie pisać. Jeden wielki bełkot.

Gość gość
W podstawówce program jest na takim poziomie, że nie trzeba się wcale uczyć i mozna miec dobre oceny. W gimnazjum dochodzi drugi język i trudne przedmioty np. fizyka (przynajmniej trudny dla mnie), więc wiadomo, że jest ciężej.

Gość gość
Ależ autorka nie musi się wracać do podstawówki - ona tam jeszcze chodzi :D To na kilometr widać :D

Gość gość
Ja nie pisałam wypracowania na ocene ,pisałam co mysle , szybko ,i chciałam porady jak u was kobiet wygląda konsekwencja wobec dzieci .Nastepnym razem jak juz cos napisze bo widze, ze same polonistki mgr. tutaj siedzą hahha ze tutaj trzeba pisac jak na j.polskim .. składac poprawnie zdanie ,stylistycznie ,ortografia itp.

Gość gość
raczej powienien byc wyzszy poziom w podtsawowce niz w gimanzjum a poza tym dziecko jest na innym etapie rozwoju tzn jest zdolne więcej zrobić , lepiej zoergzanizowac sobie prace , powinno sie stawiac poprzeczke coraz wyzej

Gość gość
to zdecydowanie jest prawda , no moja córka chodziła do szkoły podstawowej promyk w szczeciniewww.szkolapromyk.szczecin.pl/, która jest szkołą prywatna, ale nie można narzekac na poziom. Przeprowadziliśmy się i poszła do gimnazjum w rejonie ale np. z angielskiego nie było dla niej grupy, większość zaczynala od zera, a moja Milka miała angiel codzinne od przedszkola! Orzenislismy ja bo sama stwierdziła ze się uwstecznia