Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko często je w nocy

Polecane posty

Gość gość

Moja mała ma 4,5 miesiąca , karmię ją piersią, w dzień je co 1,5 - 2h w nocy co 2h... jestem ciągle niewyspana i zmęczona. Myślałam, że tak będzie tylko na początku ale to się w ogóle nie zmienia. Noce wyglądają tak, że mała śpi 2h i zaczyna przez sen się wiercić mocno, jeśli dostanie cyckę to zje i idzie spać, jak nie dostanie to po 15 minutach wiercenia się albo budzi się z płaczem albo jak juz trochę się wyspała to budzi się i chce się bawić i gada a wtedy przez kilka godzin nie da się jej ululać ani przy piersi ani bujając. Jest na to jakiś sposób?

Gość gość
Nie ma innego sposobu, jedyna nadzieja, że jak podrośnie /ok 6 mies/ to dłużej będzie spała bez jedzenia...

Gość gość
mój też tak miał... Jak widzisz nie wszystkie dzieci to aniołki.. czekaj cierpliwie, niebawem powinno się zmienić na +

Gość gość
też tak miałam ale połozna podpowiedziała mi ze mam pozyczyc laktator. Dałam z butelki na noc to obudził sie o 4 a ja wstawałam patrzec czy oddycha tak sie wystraszyłam hehehe w dzien karmiłam normalnie a na noc butelka :-D tak do 8 miesiaca

Gość gość
U mnie to niestety chyba nie przejdzie, nie umie w ogóle korzystac ze smoczka i butelki - wypycha jezykiem jedno i drugie, a robilam bardzo wiele podejść

Gość gość
mój syn tak sie budził do 6 miesiaca dopóki karmiłam piersia,potem na mm troche zadziej a ok roku raz w nocy ale potem dawałam mu herbatke zamiast mm i bardzo szybko odzwyczaił sie jadac nocami:)

Gość gość
moze sie nie najada dobrze moja corka ma 3,5 miesiaca i jak sie wieczorem naje to spokojnie 6-7 godzin przesypia i tez karmie piersia

Gość gość
Trochę cię zmartwie- je i bedzie jadlo w nocy jeszcze dlugo. Widocznie nie najada sie przy karmieniu. Tez tak mialam. Da sie przezyc. Umiejetnosc szybkiego zasypiania po karmieniu (u ciebie, nie u dziecka ;-) bezcenna.:-)