Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nauka angielskiego

Polecane posty

Gość gość

ile zajęła wam nauka języka angielskiego?

Gość gość
ja z Akademia Językową z gdynii uczyalam sie na przyspieszonym kursie niecale pół roku. uczą świetni lektorzy którzy cisną na mówienie a to w nauce języka jest najwazniejsze....

Gość gość
Tzn? Pytanie trochę kiepsko sformułowane, ja uczę się teraz drugi rok w speak up, zaczynałam praktycznie od O, sporo podciągnęłam język i jestem w stanie się dobrze skomunikować

Gość gość
ja zaczynalam od poziomu B2, chodze od pazdziernika do Lincolna i jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim nauczylam sie mowic intuicyjnie

Gość Karinka555
Ja uczyłam się około rok w szkole http://speakeasy.pl/kursy-angielskiego Wszystko zależy od tego jak szybko chłoniesz wiedzę, bo mi po tym czasie udało się zdać FCE. Zależy czy zaczynasz od samego początku czy masz już jakieś podstawy i musisz tylko je doszlifować :) Wszystko zależy od indywidualnych zdolności.

Gość Krzysztof_P
Cześć, żeby opanować język perfekcyjnie potrzeba paru lat intensywnej nauki, jeżeli tylko w takim stopniu żeby umieć się porozumieć, dogadać, w podstawowych tematach to w pół roku możemy to opanować, trzeba wybrać dobrą szkołę, ja mogę polecić tę w Łodzi na Traugutta, http://www.eurodialog.pl/, dobra fachowa kadra, przykładają się do tego co robią.

Gość DANIEL

Ja uczyłem się języka w szkole, ale dopiero nauczyłem się mówić w domu ucząc się z kursem ENLINADO nauczyłem się mówić w ciągu paru miesięcy w domu nie wydając kasy na dojazdy i nie traciłem też czasu na czekanie na rozpoczęcie nauki.

Uczyłem się kiedy chciałem zazwyczaj były to godziny wieczorne po pracy. Darmowa lekcja na stronie enlinado. pl jest świetna polecam obejrzeć. Może u kogoś taka metoda nauki języka też się sprawdzi. Wcześniej nie sądziłem, że naucze się języka jednak na naukę nigdy nie jest za późno.