Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki związek ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Dzielą nas 2,5 godziny autem, spotykamy się w weekendy co 2 tyg. W tygodniu nie dajemy rady bo pracujemy i mamy obowiązki rodzinne. Mamy intensywny kontakt ze sobą codziennie. Na razie zejsc sie nie możemy - ja mam córkę, jestem po rozwodzie, on jest po rozwodzie i ma syna z ktorym sie czesto widuje. Ja mam tu pracę, corka szkole, koleżanki, on tam ma pracę. Spotykamy się od pol roku i mimo ze bardzo mi się podoba to zastanawiam się nad sensem tego wszystkiego. Tesknie za nim i chcialabym go na codzien ale to jest trudne w naszej sytuacji i pozostają te weekendy które mi nie wystarczają smutas.gif

Gość Original
jesteś po rozwodzie a znowu chcesz na głowie faceta ! nic się nie uczysz na błędach ?! Ważne jest żeby kogoś mieć, ale nie od razu mieszkać !!!!

Gość gość
juz pare lat jestem po rozwodzie i długo bylam sama bardzo brakuje mi go na codzień :(

po co Ci te problemy !? uwierz mi ze na dłuższą mete tak będzie lepiej ! on Ci jest potrzebny tylko jak Ty go potrzebujesz ! weźmiesz takiego do domu obiad mu ugotuj, gacie upierz ..! po co Ci to?

Gość gość
ma sens,nie ma sensu jakie to ma w ogóle znaczenie? masz kogoś bliżej? on ma? rozejdziesz się i co>? gdzie tu sens? facet jak uwierzy , ze jesteś ważna to przeprowadzi się do Ciebie , znajdzie pracę i raz na dwa tygodnie będzie widywał się z synem. Nie wierzę, że codziennie dyla do młodego, dlatego nie Ty a on zdecyduje jak długo będziecie w takiej formie się spotykać. chyba ze zakończysz to i będziesz sama a tego nie chcemy:-)

Gość gość
Ja ma tak, córkę z poprzedniego związku, żżytą z dziadkami, ma tu szkołę. Mieszkam z rodzicami, pracę mam małopłatną. On ma pracę stabilną, lepsze zarobki niż moje, sam mieszka, nie ma dzieci. Dzieli nas 90 km. Spotykamy się jeden dzień w weekend i jeden w tygodniu, codziennie rozmawiamy ze sobą. Rozmyślam nad przeprowadzką do niego, ale tylko wtedy,kiedy będzie w planach coś więcej niż bycie zwykłą kobietą.

Gość gość
nie ma sensu :)

Gość gość
Ma! zawsze ma

Gość gość
jakbyście się naprawdę kochali to jedno z was by ustąpiło i przeprowadziło się do drugiego. Najlepiej chyba żeby on do Ciebie się przeprowadził, bo ty mieszkasz z córką, córka ma szkołę, więc bez sensu jakby miała ją zmieniać. A on ma syna ale z nim nie mieszka, tak więc nic by mu nie zaszkodziło jakby się do ciebie przeprowadził, i by sobie poszukał nowej pracy. Ale widocznie mu tak wygodnie mieszkać samemu i mieć sex raz na 2 tygodnie.