Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxaxxxx

duza okrągła twarz

Polecane posty

Gość xxxaxxxx

Mam 170 cm wzrostu i waze ok. 49kg, wazac 2kg mniej moja twarz byla normalna, a teraz tluszcz (o ile to tluszcz) osadzil mi sie na zuchwie przez co moja twarz wydaje sie jeszcze wieksza. Nie chcre jej modelowac za pomocą makijazu, poniewaz mam 15 lat. Dodam jeszcze, ze 1.5 kg przttylam w 3 dni.. nie jedząc AŻ tak duzo wiec to moze byc woda, aczkolwiek rok temu wazac 53 kg wygladalam jak pyza i twarz byla ogromna :) Wiec mam schudnac mimo niskiej wagi czy moze z wiekiem jakos mi z niej "zejdzie" ?

Gość gość
Nie mogłas przytyc tak szybko tylko spuchlaś. Odstaw słone przekaski i fastfoody. Napij sie herbatki z pokrzywy to wszystko wróci do normy.

Gość gość
zejdzie ci z wiekiem. teraz masz tzw. dzieciecy tluszczyk. ja jeszcze w liceum mialam okragla twarz a potem ze mnie zeszlo

Gość gość
dziecko 170 cm i 49 kg i Ty chcesz chudnąć? z czego? Czasem przed owulacją kobieta magazynuję wodę i waży się nawet do 2 kg więcej niż zazwyczaj tak więc nie przytyłaś 1,5 kg w 3 dni tylko możliwe że magazynujesz wodę. Za mało pijesz wody, jesz dużo niezdrowych słonych rzeczy itd. Po drugie dojrzewasz ja w Twoim wieku byłam pucą a później zaczęłam z tego wyrastać.