Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy przy znalezieniu biustonosza

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy mogłabym prosić o pomoc... potrzebuje dobrze dobrany biustonosz i nie mam pojęcia gdzie mam go szukać, ponieważ mam bardzo duży biust i to jest problem. Pod biustem mam 121 a w biuście 143. Błagam pomóżcie może ktoś coś.... może jakiś namiar na dobrą gorseciarkę woj. łódzkie ?

Gość 65C
Wpisz w go/ogle kalkulator rozmiarów biustu i tam w zależność od producenta staników wyjdzie Ci rozmiar

Gość gość
Wpisuję ale bardzo ciężko coś znaleźć... jest dużo sklepów ale w większości brak takiego asortymentu ...

Gość gość
Mam podobny problem jak ty. Długo szukałem odpowiedniego biustonosza. Koleżanka poradziła mi Allesa. Bardzo miłe Panie. Polecam

Gość Anas_kasta
Ja też mam dobre wspomnienia z Allesem. Nie wiem, czy lubisz ich bieliznę, ale brafitterki mają bardzo w porządku.

Gość gość
A ja polecam Ewę Michalak - ma sklep internetowy, ale wiem, że produkuje w Łodzi i chyba można się z nią i tam umówić "stacjonarnie". Ma baaaardzo szeroką rozmiarówkę, wykonuje zamówienia specjalne, a jej biustonosze nie mają sobie równych! :) Zajrzyj na stronę: http://www.ewa-michalak.pl/

Gość gość
No już na większość stron wchodziłam i w każdym kalkulatorze mi wychodzi, że mam szukać 120 np (f) a na prawie każdej stronie rozmiar się kończy na 110... ale miseczka J.... nie wiem czy ryzykować i zamówić taki rozmiar....

Gość gość
Ale u Ewy przy każdym biustonoszu jest taki tekst: "Uwaga!! Jeśli nie widzisz swojego rozmiaru stanika w menu rozwijanym, skontaktuj się z nami.Możliwe, że da się go uszyć dla Ciebie." - spróbuj, skontaktuj się, może akurat się uda, może to być wyzwanie dla producentki :) Z Ewą można się dogadać w wielu przypadkach bez problemu!