Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lokalizacja telefonu

Polecane posty

Gość gość

znacie jakas strone na ktorej za darmo mozna zlokalizowac telefon?

Gość Krysia_
Nie wiem, czy można znaleźć taką za darmo, która rzeczywiście działa. Ja używam i-mobi.pl. Nie jest droga i dokładnie lokalizuje.

Gość totu2
Potwierdzam. Znalezienie takiej za darmo może być właściwie niemożliwe. Ta wspomniana wyżej działa bardzo fajnie - imobi.

Gość gość
bylo sto razy nie ma czegoś takiego

>>>bylo sto razy nie ma czegoś takiego<<< x Ale DEBILOWI nie wytłumaczysz :P. x Potem zapyta Cię jeszcze o wróżkę :P :P :P.

Gość gość
Coś takiego NIE ISTNIEJE !!!! To tylko naciagacze.

Aby lokalizować telefon trzeba najpierw wgrać na niego aplikację do śledzenia. Ja swojego czasu używałem darmowej apki ikol X http://ikol.pl/lokalizacja-telefonu/ Zainstalowałem córce gdy zaczęła sama chodzić do szkoł. Niby niedaleko ale wolę mieć pewność i w pracy szybko sobie sprawdzam, czy jest w domu, czy w szkole. Bardzo fajna aplikacja.

Gość lokalizacja
Ja podobnie jak moi poprzednicy korzystałam z i-mobi pl i jestem mega zadowolona.Na prawdę to działa!

Gość Krzysztof Gantek
Polecam zajrzeć na stronkę http://lokalizatortelefonu.pl nie tylko opisują, jak możesz zabezpieczyć swój telefon przed takimi niefortunnymi sytuacjami jak zguba czy kradzież... ale też znajdziesz odpowiedź (i najlepsze - sprawdzone metody) jak zlokalizować telefon komórkowy :)

Gość gość
Nic to nie da dla kadetów, oni włamuje się do telefonów i nie zostawiając śladu a piszą z nich.