Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakonczyc znajomosc z kolega??

Polecane posty

Gość gość

Od roku jestem z chlopakiem.uklada nam sie jak w kazsym zwiazku raz lepiej raz gorzej.A tak sie zdarzylo ze os pol eoku pisze z jego kolega a krorym sie razem widujemy co weekend.Wiem ze lata za mna podobam u sie, w sumie nie jest zly dzwonimy do sb piszemy jak jest jakas wolna chwila.' Ma lat 30. ale wiem ze zalezy mi na moim chlopaku gdy jest cos miedzy nami nie tak nie mam ochoty pisac z kolega ktory mi wyznal ze sie zakochal.zaznaczam ze moj chlopak pisze z innymi a kolega nie ma takiego zamiaru tak sie zakochal.poradzcie co mam zrobic?

Gość gość
Sorry za bledy!

Gość gość
Jesli masz mozg to olejesz jednego i drugiego bo twoj facet nie jest fair to raz a dwa kolega twojego faceta jest zwyklym smieciem kazdy facet ktory ma jakies zasady i honor a czego brakuje koledze ci to powie jest zerem mialem kiedys mozliwosczwiazania sie z piekna i zgrabna kobieta a byla to dziewczyna mojego kumpla i sie obszedlem smakiem wyznac milosc noglby tylko desperata w takiej sytuacji hehejakby wolnych lasek nie bylo ...

Gość gość
Obawiam się chwilami że kolega zwieje jak przykladowo nie będę już z obecnym. Bo raz była taka sytuacja w której zerwalam z obecnym a kolega napisał do mnie żegnam i td bo zerwalam z chłopakiem. To trochę dziwne bo myślałam że nic do tego mieć nie powinien. A kiedy jestem już z obecnym to kolega się przymila tak jak mówiłam dzwoni i wgl komplementy daje.

Gość gość
Kolega się na mnie obraził od wczoraj wieczorem dziś pisalam dzwonilam żadnego odzewu. Nie wiem dlaczego. Napisał że nie chce mnie znać i cisza . Zakończyłam znajomość. Też się nie odezwal a podobam mu się i wgl .