Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy, czy któraś z was tak miała?

Polecane posty

Gość gość

do miesiaczki mialo dojsc tydzien temu, jednak sie nie pojawila, stosunek jest powtarzany czesto ale pierwszy z wytryskiem bez zabezpieczenia byl ok. miesiac temu i mam objawy ciazy takie jak, nudnosci po papierosach, bole w podbrzuszu, zamiast okresu występował obfity biały wodnisty śluz a test pokazał wynik negatywny. bardzo chce dzidziusia i mozliwe jest to ze test nie mial racji i moge byc w ciazy? ktoras z was miała tak, ze test pokazal negatywny wynik a jednak byla ciaza? i czy to moze sie zdarzac czesto?

Gość gość
Testntydzen po terminie @ jest juz wiarygodny. Male prawdopodobienstwo,ze sie pomylil,ale wszystko możliwe. Najlepiej byloby gdybys zrobila test z krwi. Objawami sobie nie zaprzataj glowy,bo czesto podczas staran psychika plata figle.

Gość gość
jak masz test negatywny tydzien po okresie to ciazy brak

Gość gość
:( to przykre bo bardzo chcialam dziecka... a czy ktoras z was miala tak, ze dlugo po terminie miesiaczki test wyszedl negatywny a jednak byla to ciaza?

mi wyszedł pozytywny jakieś 4 dni po spodziewanej miesiączce, wcześniej nic, nawet delikatnego cienia. jak masz możliwość to idź jutro na betę. może ci się coś poprzesuwało.

Gość gość
Nie jestes w ciazy

Gość gość
idz na betę :)

Gość gość
Witam, piszę ponieważ mam podobną zagwozdkę. Cykle mam 27-28 dni, regularne. Dziś jest 30 dc i okres powinien pojawić się wczoraj, a tu nic! Zamiast tego wydzielina biało-przezroczysta, wodnista, jak podczas owulacji. Ból w podbrzuszu i w krzyżach. O dziwo pierwszy raz od kilku lat nie bolą mnie piersi. Czy mogę być w ciąży? Test robiłam 3 dni przed spodziewaną @ i dzisiaj, czyli 2 dni po @, wynik negatywny. Czy któraś z Was tak miała i okazało się, że jest w ciąży? Bardzo chcę mieć dziecko, ale boję się, że się tylko nakręcam...

Gość gość
Nikt tu nie zagląda? Dziś 9 dzień po spodziewanym okresie, a miesiączki brak... Nie mam już żadnej wydzieliny z pochwy, ani żadnych objawów zbliżającej się @... Test robiłam dwa dni temu, czyli 7 dni po spodziewanej @ - wynik negatywny. Na prawde nie wiem co mam myśleć. Wizyta u gin dopiero za półtora tygodnia.... Dziewczyny, czy któraś z Was tak miała? I okazało się, że jest jednak w ciąży?