Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce was spytać dziewczyny ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młody mam 24 lata i pare dni temu jakaś jedna młoda kobieta w wieku może 30lat miała jak mnie o coś pytała to chwilke to się uśmiechała i udało mi się chwilke z nią zagadać i uśmiechała się do mnie jak myślicie co to mogło znaczyć ? Powiem szczerze że kręca mnie starsze dziewczyny takie w wieku przed 30stką bądź po 30stce i też kieruje tutaj takie pytanie Powiedzcie mi kobiety czy są takie które by mogły się umówić na randke bądź pójść nawet do łóżka z młodszym facetem w takim wieku jak ja ;) ?

Gość gość
Jak uważacie mam taka szanse ?

Gość gość
Jak trafisz na jakas ktora lubi mlodszych to masz

Gość gość
a myślicie że są takie? bo z tego co słysze są takie przypadki że nawet kobieta ma faceta młodszego o 10 lat, a jeśli chodzi o tą sytuacje to jak uważacie mogłem się podobać tej kobiecie skoro tak się uśmiechała do mnie ?

Gość gość
Ja uśmiecham się do kubka kawy - to nie znaczy, że chcę z nim być.

Gość gość
trochę się jąkam w takich sytuacjach. a może ona się z tego mojego jąkania podśmiewała?

Gość gość
Pewnie sie spodobałeś. Do kogoś kogo nie lubi pewnie sie nie szczerzy jak głupi do sera. Mnie by nie robiło różnicy czy masz lat 34 czy 24. Liczy się osoba, nie wiek.

Gość gość
a ile masz lat ?

Gość gość
no to wiadomo że z kubkiem nikt nie chce być ;) ale jak ktoś się do kogoś uśmiecha do człowieka o to mi chodziło. A ty ile masz lat jeśli moge wiedzieć ;) ? No wedlug mnie wy dziewczyny nie powinnyście nikogo młodszego od was przekreślać od razu bo najważniejsze się liczy czy się da z ta osobą porozumieć itp