Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćel

BLAGAM doradzcie zyciowy wybor

Polecane posty

Gość gośćel

konczy mi sie umowa na okres probny z mozliwoscia przedluzenia na dluzej- srednio mi sie podoba i traktowanie takie sobie. w miedzy czasie trafila sie praca w tej samej branzy ale na rok na zastepstwo. w tej "nowej" pracy ponad 400 zl wiecej do reki ale nie wiadomo czy klimat nie bedzie jeszcze gorszy. co wybrac? jutro musze odp

Gość gość
bierz nowa prace

Gość gośćel
dzieki za odp. a inni co mysla?

Gość gość
Take new job biatch

Gość gość
zdecydowanie bierz nowa:) jak jest szansa, moze sie nie powtorzyc, wiem, ze ciezko sie zdecydowac lepiej tkwic w znanym, rozumiem Cie. Ja tez tak mialam i przegapilam fajna prace. Uwierz mi bierz nowa. Po roku pewnie zapoponuja ci etat

Gość gość
Ja bym zaryzykowala. Na pewno jestes profesjonalistka w swoim fachu i nikt takiego pracownika sie nie pozbedzie. nie rezygnuj z szansy

Gość gośćel
raczej nie zaproponuja mi na stale bo to jest zastepstwo za dziewczyne, ktora idzie na macierzynski. moze wezmie potem troche wychowawczego, moze przedluzy sie do poltora roku ale na stale raczej nie. wszyscy jestesvcie za ta "nowa" wiec chyba i ja:)

Gość gośćel
racja, powinienem wziąć więcej kasy a żeby mną pomiatali :) w końcu do tego jestem stworzony

Gość gośćel
ten wyzej to oczywiscie podszyw, poza tym jestem dziewczyna wiec podszywie jesli juz to stworzona a nie stworzony.

Gość gość
Skoro to ta sama branza to zostalabym w starej pracy. Pojdziesz na zastepstwo, dostaniesz 400zl wiecej, a po roku do widzenia. Przeciez pracujac w obecnej firmie tez masz szanse na podwyzke. Zmienilabym prace tylko wtedy, gdyby oferowalaby mi jakies mozliwosci rozwoju, albo awansu. Ale nie na zastepstwo.

Gość gośćel
masz racje z tym, ze ja i tak i tak szukam pracy bo w tej jeszcze obecnej kiepsko placa. na zastepstwie tez moge szukac i zmienic gdy zechca mnie przyjac na dluzej. 400 to dla jednego duzo dla drugiego malo. przy zarobkach okolo 5tys/mies to malo. przy zarobkach okolo 2 tys/mies to duzo. ja mieszcze sie w tej drugiej grupie.