Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o ludziach którzy są pewni tego że PiS polepszy ich żywot tak jak

Polecane posty

Gość gość

Tego iż jutro wzejdzie słońce?

Gość gość
nie ośmieszaj się już tymi gadkami o pis mróweczko

Gość gość
To ty się właśnie ośmieszyłeś debilną odpowiedzią nie na temat

Pytanie jest tak skonstruowane, ze muszę napisać, co ja sądzę...Moze mnie osobiście się nie polepszy, bo PiS manny z nieba nie sypnie, ale liczę na ukrócenie bezprawia, na sprawiedliwe podatki, na przywrócenie poprzedniego wieku emerytalnego, na zadbanie o nasze polskie firmy i zakłady pracy. Liczę na to, ze polskie firmy będą budować polskie drogi, fabryki, pociągi, ze wróci szacunek do wlasnego kraju, ze rządzący będą szanowali swoich obywateli. Liczę również na ukrócenie niemoralnych praktyk wielu przedsiębiorców i biznesmenów z bożej łaski, którzy żerują na swych pracownikach, placąc im grosze i jeszcze z opóźnieniem. Liczę na to, ze przyklad idący z góry zachęci Polaków, by uczciwie i rzetelnie pracowali, ze w szkołach będą porządne lekcje historii, ze zacznie się szanować tych, co mają brud za paznokciami, ze trzeba łozyc na kulturę, bo to nasza tożsamośc i chluba narodowa, a opłacać się nie musi, bo to nie wyrób cegieł... Jeszcze jest parę rzeczy, chocby zwrot wraku samolotu, który wala się gdzieś w Smolensku, a powinien wrócić do Polski, bo jest własnością narodu polskiego. Rosja winnych wskazała, to jakie śledztwo prowadzi, i ile czasu? 50 lat? Duzo by pisać, co jeszcze...Chcę być dumna ze swojego kraju, tak, jak dumni są obywatele innych krajów ze swoich ojczyzn.

Gość gość
Cudu nie będzie ale Polska nie będzie slepo sluchala Brukseli i Niemiec .Na pewno nie będzie takiego lspownictwa i kumoterstwa jakie do perfekt potrafi PO z PSL.Zniknie cenzura w mediach.Zaczniemy szanować male polskie firmy które sa podstawa gospodarki

Sądzę, że Ci ludzie nie za bardzo orientują się w sytuacji politycznej, w całym tym ustroju, bo gdyby się orientowali to wiedzieliby że by zmieniło się w tym kraju na LEPSZE to potrzebna jest zmiana systemu. A pis tego nie uczyni. Jedynymi gwarantami na rozwój jest Pan Grzegorz Braun( ręczę), Pan Janusz Korwin- Mikke( ręczę) , co do Pana Pawła Kukiza, do Pana Mariana Kowalskiego i Pana Jacka Wilka nie ręczę, ale wydają się w porządku.

Serio nie pamiętacie zr Pis juz rządzil i nic dobrego. Nie zrobil? Ludzie...teraz to dopiero bylaby cenzura w mediach i wszystko byloby kosciolkowe. A poza tym nic sie.nie zmieni. Będzie dokladnie to samo. Ja za po nie jestem bo po to prawie jak PiS. A o tych ludziach co głosują na PiS uwazam ze dają sie populizmowi i będą tak samo plakac jak teraz ze sobie w życiu nie radzą i wcale nie dostali 500 zl na każde dziecko:)

Gość gość
tylko PO może zmienić Polskę na lepszą -przyjazną obywatelom

Gość gość
zeby wygrał braun to najpierw musi wygrac pis bo brałn jest za słaby musiałby miec poparcie solidarnosc i rydzyka rolników nauczyciieli